Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει την στιγμή που 52χρονος βάζει φωτιά δίπλα σε νεκροταφείο στη Χαλκίδα: Τον «έπιασαν» οι κάμερες (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει την στιγμή που 52χρονος βάζει φωτιά δίπλα σε νεκροταφείο στη Χαλκίδα: Τον «έπιασαν» οι κάμερες (vid)
Οι Αρχές εντόπισαν αμέσως το αυτοκίνητο, το ανέλυσαν και έφτασαν γρήγορα στα ίχνη του ιδιοκτήτη του. Αρχικά ο 52χρονος αρνήθηκε οποιαδήποτε ανάμειξη με το έγκλημα, όταν όμως οι Αρχές του έδειξαν το υλικό που είχαν στη διάθεσή τους, εκείνος ομολόγησε ότι έβαλε δύο πυρκαγιές.

Τη στιγμή που ο 52χρονος σταθμεύει το όχημά του και βάζει φωτιά δίπλα στο νεκροταφείο στη Χαλκίδα, στην περιοχή Δοκός, «έπιασαν» κάμερες ασφαλείας από παραπλήσιο εργοστάσιο, με αποτέλεσμα οι Αρχές να βρουν αλλά και να ταυτοποιήσουν τον δράστη.

Το βίντεο ντοκουμέντο παρουσίασε το Open και το εν λόγω οπτικοακουστικό υλικό ήταν αυτό που οδήγησε τις Αρχές Ασφαλείας στη σύλληψη του 52χρονου άνδρα, ο οποίος κατηγορείται για εμπρησμό σε βαθμό κακουργήματος και τη Δευτέρα θα οδηγηθεί στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί.

Όπως φαίνεται σε αυτό, ο εμπρηστής σταμάτησε με το αυτοκίνητό του στην άκρη του δρόμου, δίπλα στο νεκροταφείο της Χαλκίδας και λίγη ώρα αργότερα, ακριβώς σε εκείνο το σημείο, ξέσπασε η εστία της πυρκαγιάς. Την ώρα του εμπρησμού στην περιοχή έπνεαν πολύ ισχυροί άνεμοι και αν το μέτωπο δεν περιοριζόταν άμεσα, τότε θα μπορούσε να πάρει μεγάλες διαστάσεις.