Κωμικός πανηγύρισε γκολ σε slow - motion και έχει κατακτήσει το TikTok (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Κωμικός πανηγύρισε γκολ σε slow - motion και έχει κατακτήσει το TikTok (vid)
Το βιντεοσκοπημένο υλικό από τη απίστευτη μίμηση του Porter ​​​​​​​ κέρδισε γρήγορα έδαφος στο διαδίκτυο, αποσπώντας επαίνους από θεατές σε όλο τον κόσμο.

Η πρόσφατη παράσταση του κωμικού Karl Porter στο Up The Creek στο Greenwich του Λονδίνου έχει γίνει viral στο TikTok και όχι αδίκως. Ο κωμικός πανηγύρισε γκολ σε slow- motion και άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό.

Μέσα στα γέλια του πλήθους, ο Porter ισχυρίστηκε με αυτοπεποίθηση ότι μπορεί να μιμηθεί έναν «πανηγυρισμό γκολ σε αργή κίνηση». Η πρόκληση αντιμετωπίστηκε με ενθουσιασμό από το κοινό και ο Porter δεν έχασε ευκαιρία. Με επιδέξιο συγχρονισμό και προσοχή στη λεπτομέρεια, μεταμορφώθηκε σε ποδοσφαιριστή στο γήπεδο, αναπαράγοντας σχολαστικά κάθε κίνηση σε αργή κίνηση.

Από τις σκόπιμες χειρονομίες των χεριών του μέχρι τις απόλυτα συγχρονισμένες εκφράσεις του προσώπου του, ο Porter είχε καθηλώσει το κοινό. Καθώς πλησιάζει τη φανταστική μπάλα, μιμήθηκε ότι πετυχαίνει γκολ με κεφαλιά. Η αφοσίωση και η ακρίβεια της ερμηνείας του ήταν εκπληκτική.

@footballjoe This is the best thing you'll see today 😂 Comedian Karl Porter’s slow-mo goal celebration is pure art 👏 🎥 karlportercomedy #football #footballcelebration #celebration #footballvideos #comedy #standup #standupcomedy #soccer ♬ original sound - FootballJOE

Αλλά δεν σταμάτησε εκεί. Ο Porter πέρασε άψογα στη φάση του πανηγυρισμού του σκετς, ενσαρκώνοντας την απόλυτη χαρά και αγαλλίαση που συνοδεύει το γκολ. Το κοινό ξέσπασε σε γέλια καθώς τον έβλεπε να προσποιείται ότι τρέχει στο γήπεδο με ένα πρόσωπο που έλαμπε από ευτυχία. Το νούμερο ολοκληρώθηκε με ένα κωμικό γόνατο και ένα αργό σταυρό, μια ωδή στην ευγνωμοσύνη για την επιτυχία του.

Το βιντεοσκοπημένο υλικό από τη απίστευτη μίμηση του Porter κέρδισε γρήγορα έδαφος στο διαδίκτυο, αποσπώντας επαίνους από θεατές σε όλο τον κόσμο. Οι θαυμαστές δεν μπορούσαν παρά να μοιραστούν την ευχαρίστησή τους, με ένα άτομο να σημειώνει: «Αυτό είναι υπέροχο περιεχόμενο»,

Συνοψίζοντας, η απομίμηση του Karl Porter σε αργή κίνηση για τον πανηγυρισμό μετά την επίτευξη ενός γκολ ήταν μια τεράστια επιτυχία, αφήνοντας το κοινό να βροντοφωνάζει από τα γέλια.

Δείτε το βίντεο: Διακοπές στην Κύθνο, στα καλύτερα του νησιού! - Tips by Markos