Μελισσοκόμος στον Έβρο σπαράζει μόλις αντικρίζει τη καταστροφή στα μελίσσια του: «Δεν έμεινε τίποτα» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Μελισσοκόμος στον Έβρο σπαράζει μόλις αντικρίζει τη καταστροφή στα μελίσσια του: «Δεν έμεινε τίποτα» (vid)
Ένας μελισσοκόμος είδε να καίγονται όλα τα μελίσσια του στις φωτιές και έβαλε τα κλάματα μη μπορώντας να αντέξει αυτό το θλιβερό θέαμα.

Ένας μελισσοκόμος από την Κίρκη Έβρου, ο Γιώργος Καραφυλλίδης, πήγε να δει σε τι κατάσταση ήταν τα μελίσσια του μετά το πέρασμα της φωτιάς και το θέαμα που αντίκρισε ήταν αποκαρδιωτικό. Ο άτυχος άνδρας μη μπορώντας να αντέξει τη μεγάλη καταστροφή που υπέστη καθώς και το θάνατο χιλιάδων μελισσών, βούρκωσε και έβαλε τα κλάματα.

Στο βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ακούγεται να λέει: «Δεν έμεινε τίποτα, μόνο τα καπάκια και οι λαμαρίνες»
Στην ανάρτηση του έγραψε: «Ψυχούλες μου όμορφες, κοριτσάκια μου γλυκιά ο ποιο σκληρός θάνατος σας βρήκε. Χωρίς να έχετε ποτέ καμία απαίτηση, μόνο υποχρεώσεις. Λίγο νεράκι στον παρατεταμένο καύσωνα μόνο θέλατε. Υποφέρω μόνο που σκέφτομαι πόσο γρήγορα και νευρικά κουνούσατε τα φτεράκια σας για για να γλιτώσετε από τον καπνό και της φλόγες τη Βασίλισσα σας, ώστε να επιβιώσει το σμήνος σας και μετά το θάνατο σας. Θα υποφέρω πολύ καιρό για τον άνισο αγώνα μέχρι θανάτου που δώσατε. Όσα μελισσάκια και να φτιάξω πάντα για εσάς θα έχω ένα μαύρο κομμάτι μέσα μου. Σας ευχαριστώ για όλα κοριτσάκια μου»