Γυναίκα γέννησε μέσα σε ασθενοφόρο στην Αλεξανδρούπολη: «Έσπασαν τα νερά κατά την διάρκεια της εκκένωσης» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Γυναίκα γέννησε μέσα σε ασθενοφόρο στην Αλεξανδρούπολη: «Έσπασαν τα νερά κατά την διάρκεια της εκκένωσης» (vid)
Το υγιές κοριτσάκι γεννήθηκε 3.400 γραμμάρια και κάπου κοντά στον Προβατώνα.

Μια γυναίκα γέννησε μέσα στο ασθενοφόρο όσο ήταν σε εξέλιξη η εκκένωση του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, λόγω της φωτιάς στην περιοχή.

Μίλησε στην εκπομπή του Mega «Live News» και ανέφερε: «Έσπασαν τα νερά κατά τη διάρκεια της εκκένωσης, πήγα στο νοσοκομείο που ήταν άδειο από κόσμο γιατί εκκένωναν. Εκεί κάποια στιγμή αποφάσισαν ότι θα με πάνε στο Διδυμότειχο και γέννησα μέσα στο ΕΚΑΒ. Το άγχος λίγη η ανησυχία του τι θα γίνει. Ήταν όλοι ευτυχώς, ήταν πάρα πολύ καλοί και τους ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα!

Ήμουν καθοδόν ούτως ή άλλως στο ασθενοφόρο και απλά εκείνη την ώρα είπαμε ότι σταματάμε για να γεννήσουμε. Δεν θυμάμαι και πολλά πράγματα είναι η αλήθεια, ήταν το άγχος, ήταν η ανησυχία. Το δεύτερο παιδάκι, 3.400, θα της το εξιστορούμε».

Το υγιές κοριτσάκι γεννήθηκε κάπου κοντά στον Προβατώνα, ανέφερε ο πατέρας.

«Κατά τις 14:30 – 15:00 η ώρα ήρθε το μήνυμα από την Πολιτική Προστασία να εκκενώσουμε τη Μάκρη. Εγώ, η οικογένειά μου και τα πεθερικά μου, όπως όλος ο κόσμος φύγαμε να πάμε προς Αλεξανδρούπολη. Φύγαμε αποφασίσαμε να χωριστούμε, τα πεθερικά πήραν τη γυναίκα να πάνε προς Αλεξανδρούπολη κι εγώ έμεινα με τους γονείς μου πίσω να δούμε τι μπορούμε να σώσουμε και εκεί λόγω άγχους, λόγω σύγχυσης;

Εγώ μένω στην Μάκρη με παίρνει η γυναίκα μου λέει ''οκ φτάσαμε Αλεξανδρούπολη αλλά γεννάω''. Για να εκκενώσουμε το χωριό έγινε όλο αυτό. Πήγαμε στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. Στην αρχή ήταν να γίνει εκεί η γέννα και ύστερα να μεταφερθούμε σε κάποιο άλλο νοσοκομείο με το παιδί, αλλά λόγω του ότι η φωτιά κατέβηκε χαμηλά και από όσο ξέρω κάηκε και ο φράχτης από το νοσοκομείο, εκεί μας λένε ότι δεν προλαβαίνει να γίνει η γέννα. Μπήκε σε ασθενοφόρο και μας λένε θα πάτε τελικά Διδυμότειχο.

Κάπου στον Προβατώνα, αν δεν κάνω λάθος, γεννήσαμε και συνεχίσαμε την πορεία μας προς Διδυμότειχο», τόνισε.

Πηγή φωτογραφίας: Βίντεο Live News/formedia.gr