Φωτιά στη Φυλή: Κλειστή η Αττική Οδός από Ελευσίνα μέχρι Περιφερειακή Αιγάλεω (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Φωτιά στη Φυλή: Κλειστή η Αττική Οδός από Ελευσίνα μέχρι Περιφερειακή Αιγάλεω (vid)
Οι φλόγες από τη φωτιά που βρίσκεται σε εξέλιξη στη Φυλή έχουν φτάσει μέχρι την Αττική Οδό, η οποία έχει κλείσει από την είσοδο της Ελευσίνας μέχρι την έξοδο για Περιφερειακή Αιγάλεω.

Σε πύρινο κλοιό βρίσκεται η Αττική από το μεσημέρι της Τρίτης (22/08), καθώς τις τελευταίες ώρες έχει ξεσπάσει φωτιά στην Πάρνηθα, κοντά στην Μονή Κλειστών, αλλά και στον Ασπρόπυργο, και στα Καλύβια.

Στους πρόποδες της Πάρνηθας η φωτιά απειλεί τον οικισμό, όπου έχει σταλεί μήνυμα του 112 στους κατοίκους προκειμένου να εκκενώσουν προς τα Άνω Λιόσια. Οι φλόγες από τη Φυλή έχουν φτάσει μέχρι την Αττική Οδό, τμήμα της οποίας έχει κλείσει, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση.

Συγκεκριμένα, η Αττική Οδός είναι κλειστή από την είσοδο της Ελευσίνας μέχρι την έξοδο για Περιφερειακή Αιγάλεω (κόμβος 5) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Οι φλόγες από τη Φυλή έχουν φτάσει μέχρι την Αττική Οδό, τμήμα της οποίας έχει κλείσει, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση. Συγκεκριμένα, η Αττική Οδός είναι κλειστή από την είσοδο της Ελευσίνας μέχρι την έξοδο για Περιφερειακή Αιγάλεω (κόμβος 5) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.