Δικηγόρος οικογένειας Μιχάλη Κατσούρη: «Η UEFA έπρεπε να πάει πρώτα στην Κροατία» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Δικηγόρος οικογένειας Μιχάλη Κατσούρη: «Η UEFA έπρεπε να πάει πρώτα στην Κροατία» (vid)
Ο δικηγόρος της οικογένειας του Μιχάλη Κατσούρη βρέθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην συνάντηση του προέδρου της UEFA με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Ο δικηγόρος της οικογένειας του Μιχάλη Κατσούρη αναφέρθηκε σχετικά με την πρόσκληση της ΑΕΚ, στην οικογένεια του, για να παρακολουθήσει το κρίσιμο παιχνίδι με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ αλλά και για την τοποθέτηση του προέδρου της UEFA, που επισκέφτηκε την χώρα μας, την περασμένη Τετάρτη (16/8).

«Ο αδερφός μας ο Μιχάλης, άνηκε στην οικογένεια της ΑΕΚ, επομένως στήριγμα της μητέρας θα είναι όλη η ΑΕΚ. Όλη η ΑΕΚ, θα είναι στήριγμα αυτής της μάνας. Ήταν πολύ σωστή η κίνηση της επίσημης ΑΕΚ».

Σχετικά με τις δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου της Ντιναμό Ζάγκρεμπ είπε πως: «Θεωρώ πως αλλάζει σιγά - σιγά η στρατηγική τους. Βέβαια τα θεωρώ κροκοδείλια δάκρυα».

Στη συνέχεια τοποθετήθηκε για τις δηλώσεις του προέδρου της UEFA. Πιο συγκεκριμένα δήλωσε πως όλη αυτή η τοποθέτηση, ήταν μια τεράστια ασέβεια. «Αντί ο επικεφαλής της UEFA να πάει στην Κροατία και να λύσει το θέμα. Να μαζέψει όλους αυτούς τους ανθρώπους που νοσταλγούν τον Χίτλερ. Αντί να πάει στην Κροατία και να επιβάλλει νόμους, ήρθε σε εμάς».