Κροάτης χούλιγκαν φέρεται να είπε για τη Νέα Φιλαδέλφεια: «Μας καθοδήγησαν άτομα που είχαν έρθει ξανά στην Ελλάδα» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Κροάτης χούλιγκαν φέρεται να είπε για τη Νέα Φιλαδέλφεια: «Μας καθοδήγησαν άτομα που είχαν έρθει ξανά στην Ελλάδα» (vid)
Ο Κροάτης χούλιγκαν φέρεται να κατέθεσε ότι υπήρχε καθοδήγηση από άτομα που είχαν έρθει ξανά στην Ελλάδα.

Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για να βρεθεί ο δολοφόνος του Μιχάλη Κατσούρη, ο οποίος έχασε την ζωή του αφού δέχθηκε μαχαιριά κατά την διάρκεια των επεισοδίων στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Να υπενθυμίσουμε πως το απόγευμα της Παρασκευής (18/8) συνελήφθη οπαδός του Παναθηναϊκού μετά από ταυτοποίησή του σε βίντεο για τα αιματηρά επεισόδια κοντά στο γήπεδο της ΑΕΚ και μάλιστα η ΕΛ.ΑΣ κατά την διάρκεια της έρευνας στο σπίτι του βρήκε -μεταξύ άλλων- μεταλλικά μπαστούνια και ξύλινο στειλιάρι.

Οι Κροάτες που συνελήφθησαν και έχουν προφυλακιστεί δεν έχουν βοηθήσει την έρευνα των Αρχών, αφού σύμφωνα με το Star, δηλώνουν χημικοί μηχανικοί, εργάτες, σερβιτόροι, ακόμα και συντηρητές θερμοσίφωνων και αρνούνται ότι είναι οργανωμένοι οπαδοί των «Bad Blue Boys». Κράτησαν κοινή υπερασπιστική γραμμή ακόμα και οι τραυματίες.

Ωστόσο, όπως προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο, ένας Κροάτης με όσα ανέφερε στην απολογία του, καταρρίπτει τον ισχυρισμό ότι οι Κροάτες χούλιγκαν ήρθαν στην Αθήνα για να δουν τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Μαρσέιγ.

Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος Τασούλα Παπανικολάου, ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος κατέθεσε ότι έφτασε στην Αθήνα με ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο από την Κροατία.

«Τα βρήκαν σκούρα λιγάκι και σιγά σιγά δίνουν στοιχεία. Αυτή τη στιγμή είναι πολύ προσεκτικοί στο τι λένε. Ένας Κροάτης κατηγορούμενος λέει "ήρθαμε με ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα από την Κροατία, ταξίδεψα μαζί με τρία άτομα, κανένας από αυτούς δεν είναι μέλος των Bad Blue Boys. Καθοδήγηση έγινε από άτομα που είχαν έρθει ξανά στην Ελλάδα για να παρακολουθήσουν αγώνες του Παναθηναϊκού. Ονόματα τα οποία δεν γνωρίζω. Δεν θα μέναμε στην Αθήνα, είχαμε κλείσει Airbnb, δεν είμαι σίγουρος ποιος είχε κλείσει το συγκεκριμένο διαμέρισμα, δεν το είχα κλείσει εγώ". Άρα αυτό το σενάριο που προβάλανε ότι ήρθαν να δουν το Παναθηναϊκός-Μαρσέιγ και ότι πήγαν στη Νέα Φιλάδελφεια για αναμνηστική φωτογραφία, με αυτή την απολογία και τον ισχυρισμό, καταρρίπτεται. Σιγά σιγά θα βγαίνουν κι άλλα στοιχεία στην επιφάνεια και θα βοηθήσουν τις Αρχές», τόνισε η δημοσιογράφος του Star.