Δολοφονία Μιχάλη Κατσούρη: Σε μέλος των BBB ανήκει ένα από τα μαχαίρια που βρήκε η Αστυνομία

Επιμέλεια: Newsroom
Δολοφονία Μιχάλη Κατσούρη: Σε μέλος των BBB ανήκει ένα από τα μαχαίρια που βρήκε η Αστυνομία
Οι αρχές πιστεύουν ότι το DNA του 29χρονου Μιχάλη μπορεί να ανιχνευθεί σε δύο πτυσσόμενα μαχαίρια που εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν.

Ξετυλίγονται σιγά σιγά τα νήματα της υπόθεσης γύρω από τη μοιραία επίθεση από χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου ο 29χρονος Μιχάλης Κατσούρης έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή του.

Μετά από ημέρες σχολαστικής έρευνας, οι αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν ξένο DNA στα ρούχα του δολοφονημένου οπαδού της ΑΕΚ. Ωστόσο, η ταυτοποίηση του δράστη παραμένει ένα δύσκολο έργο.

Μέλος των BBB με μαχαίρι

Ταυτόχρονα, η κροατική εφημερίδα «Nacional», επικαλούμενη έγγραφο της ελληνικής αστυνομίας, αποκαλύπτει ότι ακροδεξιά μέλη των Bad Blue Boys (BBB) συμμετείχαν στο αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας (7/8), με αποτέλεσμα τη δολοφονία του 29χρονου.

Οι ακροδεξιοί χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ αντιλήφθηκαν ότι η επιδρομή τους στην Αθήνα είχε τραβήξει την προσοχή της αστυνομίας. Παρόλα αυτά, κατάφεραν να αποφύγουν τις αρχές και να φτάσουν στο γήπεδο της ΑΕΚ, όπου ήταν αποφασισμένοι να εμπλακούν σε συγκρούσεις με κάθε κόστος.

«Αυτή είναι μία από τις συγκλονιστικές λεπτομέρειες που δείχνουν ότι επρόκειτο για μια προσεκτικά σχεδιασμένη επιχείρηση για μια προμελετημένη σύγκρουση με τους Έλληνες οπαδούς, και είναι ακριβώς όπως περιγράφεται στο φάκελο της ελληνικής αστυνομίας, τον οποίο η Nacional έχει στην κατοχή της», αναφέρει η εφημερίδα.

Στην κατοχή του P. L., γεννημένου το 2000 και κατατασσόμενου στην έκτη θέση του καταλόγου των συλληφθέντων, η ελληνική αστυνομία ανακάλυψε ένα μεταλλικό πτυσσόμενο μαχαίρι με ασημένια λεπίδα και μαύρη λαβή, με μήκος λεπίδας 8 εκατοστά.

Επιπλέον, στην κατοχή του E.L, γεννηθέντος το 2001, κατοίκου Αθηνών με αλβανικά έγγραφα, βρέθηκε άλλο ένα μαχαίρι. Είχε μαζί του ένα μαύρο μεταλλικό πτυσσόμενο μαχαίρι με μήκος λεπίδας 9 εκατοστά.