Ηρωική πράξη από τον αντιδήμαρχο Ζακύνθου: Έσωσε από πνιγμό δύο ανήλικους

Επιμέλεια: Newsroom
Ηρωική πράξη από τον αντιδήμαρχο Ζακύνθου: Έσωσε από πνιγμό δύο ανήλικους
Δύο ανήλικοι στη Ζάκυνθο κινδύνευσαν από πνιγμό, αλλά σώθηκαν χάρη στην επέμβαση του αντιδημάρχου.

Με πνιγμό κινδύνευσαν δύο ανήλικα αδέλφια στη Ζάκυνθο που κολυμπούσαν στο Μαραθωνήσι. Τα δύο αγόρια, ηλικίας 12 και 15 ετών προσπαθούσαν να κρατηθούν στην επιφάνεια του νερού, ενώ οι άνθρωποι γύρω τους νόμιζαν ότι έπαιζαν στη θάλασσα.

Ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Αρτεμισίων Ζακύνθου Χρήστος Πάστρας όμως, κατάλαβε αμέσως ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και κατάφερε να τους σώσει και να τους βγάλει στη στεριά. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά μετά το συμβάν, «δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση από το να σώζεις μια ανθρώπινη ζωή. Φανταστείτε πώς νιώθω που ήταν δυο».

Στο μήνυμά του, σημείωσε: «Η Παναγία μας σήμερα έκανε το θαύμα της και έστρεψε το βλέμμα μου επάνω στα δυο αδέλφια τον δεκαπεντάχρονο Collins και το δωδεκάχρονο Wesley. Όλοι από μακριά νόμιζαν ότι έπαιζαν στην θάλασσα… αυτοί όμως προσπαθούσαν να κρατηθούν ο ένας από τον άλλο στην επιφάνεια, διότι δεν ήξεραν κολύμπι… Ευχαριστώ την Παναγία που με βοήθησε, μου έδωσε την δύναμη και τα έβγαλα στην στεριά. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση από το να σώζεις μια ανθρώπινη ζωή. Φανταστείτε πώς νιώθω που ήταν δυο».

Τέλος, όπως δήλωσε ο ίδιος στην «ΗΜΕΡΑ», θέλησε να γνωστοποιήσει το περιστατικό, διότι, δυστυχώς, τον τελευταίο καιρό μόνο δυσάρεστες ειδήσεις ακούμε.