ΗΠΑ: Viral το παγκόσμιο πρωτάθλημα surf.. για σκύλους (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
ΗΠΑ: Viral το παγκόσμιο πρωτάθλημα surf.. για σκύλους (vid)
Η φετινή διοργάνωση εκτυλίχθηκε στην παραλία Linda Mar State Beach, που βρίσκεται λίγο έξω από το Σαν Φρανσίσκο, προσελκύοντας λάτρεις των κατοικίδιων ζώων, όλοι πρόθυμοι να παρακολουθήσουν το μοναδικό θέαμα των σκύλων που ανεβαίνουν στα κύματα.

Σκύλοι διαφόρων μεγεθών καβάλησαν τα κύματα με απαράμιλλο ενθουσιασμό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Καλιφόρνια, μετατρέποντας τον ωκεανό σε παιδική χαρά για τους τριχωτούς μας φίλους.

Αυτή η κορυφαία εκδήλωση σχεδιάστηκε από τον Kevin Reed, τον συγγραφέα του βιβλίου «The Dog's Guide to Surfing» και μαγεύει το κοινό από την ίδρυσή της το 2006. Η φετινή διοργάνωση εκτυλίχθηκε στην παραλία Linda Mar State Beach, που βρίσκεται λίγο έξω από το Σαν Φρανσίσκο, προσελκύοντας λάτρεις των κατοικίδιων ζώων, όλοι πρόθυμοι να παρακολουθήσουν το μοναδικό θέαμα των σκύλων που ανεβαίνουν στα κύματα.

@9news Forget hanging 10, these good boys and girls are hanging 20 at the World Dog Surfing Championships in #California. 🐕🏄‍♀️ #surf #surfing #beach #dog #dogsoftiktok #news #USA #9News ♬ original sound - 9News Australia

Ο απώτερος στόχος ήταν να συμμετάσχουν στις επτά διαφορετικά κατηγορίες. Οι κατηγορίες διαχωρίστηκαν προσεκτικά ανάλογα με τα μεγέθη των σκύλων, που κυμαίνονταν από μικρά και μεσαία έως μεγάλα και υπερμεγέθη. Επιπλέον, απονεμήθηκαν βραβεία για το καλύτερο σέρφινγκ ανθρώπου-σκύλου. Οι πρωταθλητές καθορίστηκαν με βάση τη διάρκεια των διαδρομών τους, το έμφυτο στυλ και το ταλέντο του σκύλου.