Επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια: Εξετάζεται το ενδεχόμενο να υπάρχουν και ύποπτοι που δεν έχουν συλληφθεί (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια: Εξετάζεται το ενδεχόμενο να υπάρχουν και ύποπτοι που δεν έχουν συλληφθεί (vid)
Άνδρες της ασφάλειας έχουν συγκεντρώσει τις τελευταίες ημέρες βίντεο από κάμερες ασφαλείας των καταστημάτων της περιοχής και του γηπέδου προσπαθώντας να ανασυνθέσουν τα τραγικά γεγονότα.

Το υλικό από κάμερες πέριξ του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια έχει μπει στο «μικροσκόπιο» της Αστυνομίας, στο πλαίσιο της έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη για τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, κάμερες φαίνεται πως έχουν καταγράψει επιπρόσθετους υπόπτους, οι οποίοι μέχρι στιγμής δεν έχουν συλληφθεί για τα αιματηρά επεισόδια.

Υπενθυμίζεται ότι οι συλληφθέντες είναι 105 (101 Κροάτες, δύο Έλληνες, ένας Αλβανός και ένας Γερμανός), ενώ οι χούλιγκαν που πρωταγωνίστησαν στις άγριες συμπλοκές υπολογίζονται σε τουλάχιστον 150.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στη λίστα υπόπτων, η οποία έχει συνταχθεί σε σχέση με τον πιθανό δράστη της δολοφονίας του 29χρονου, υπάρχουν άτομα τα οποία δεν συγκαταλέγονται μεταξύ των 105 συλληφθέντων.

Aπό την επεξεργασία και μελέτη του οπτικού υλικού προκύπτει το μέγεθος της δολοφονικής μανίας σε βάρος του άτυχου Μιχάλη, αφού όπως αποτυπώνεται στις κάμερες, μετά το μοιραίο χτύπημα με μαχαίρι, ο 29χρονος στην προσπάθεια του να διαφύγει από το σημείο, δέχεται πισώπλατα χτυπήματα με ρόπαλα.