Καταγγελία από αστυνομικούς: «Έστειλαν άνδρες της ΟΠΚΕ στο σπίτι τους για ξύρισμα» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Καταγγελία από αστυνομικούς: «Έστειλαν άνδρες της ΟΠΚΕ στο σπίτι τους για ξύρισμα» (vid)
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης καταγγέλλει τη στάση του αντιστράτηγου Σπυρίδωνα Σκλάβου.

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στις τάξεις των αστυνομικών της Θεσσαλονίκης, η στάση του Γενικού Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος αντιστράτηγου Σπυρίδωνος Σκλάβου, καθώς καταγγέλλουν ότι ασχολείται με... τρίχες την ώρα που έχουν βγει στην επιφάνεια οι παθογένειες της ΕΛ.ΑΣ, μετά από τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Όπως αναγράφεται στην καταγγελία μετά από αφόρητες πιέσεις που άσκησε στην Διοίκηση της Υποδιεύθυνσης Ειδικών Επιχειρησιακών Δράσεων, αστυνομικοί της ομάδας ΟΠΚΕ παρατάχθηκαν για έλεγχο προκειμένου να εξεταστούν αν ήταν ξυρισμένοι. Όσοι δεν ήταν, τους έστειλαν σπίτι τους για να ξυριστούν καλύτερα.

Η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης

«Ενώ τις τελευταίες ημέρες όλοι μας παρακολουθούμε παγωμένοι όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη νοσηρότητα της οπαδικής βίας και τις τεράστιες παθογένειες του Σώματος που υπηρετούμε, για πολλοστή φορά, ο Επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγος κ. ΣΚΛΑΒΟΣ Σπυρίδων ασχολείται με την εμφάνιση - παράσταση του προσωπικού.

Μετά από τις αφόρητες πιέσεις που άσκησε στην Διοίκηση της Υποδιεύθυνσης Ειδικών Επιχειρησιακών Δράσεων, άντρες των ομάδων ΟΠΚΕ παρατάχθηκαν για να ελεγχθούν αν είναι ξυρισμένοι και κάποιους τους έστειλαν σπίτι τους για να ξυριστούν καλύτερα!

Δηλαδή αυτό είναι το «ευχαριστώ» στην Υπηρεσία που με την καθοριστική παρέμβασή της, απέτρεψε νέο οπαδικό ραντεβού την επομένη της δολοφονίας του 29χρονου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σημειωτέον, ο κ. Επιθεωρητής, κατά την προσφιλή του συνήθεια, ουδέποτε επισκέφθηκε την συγκεκριμένη Υπηρεσία ώστε να συνομιλήσει με το προσωπικό και να ακούσει τα προβλήματά του.

Προφανώς, δεν τον ενδιαφέρει που δεν έχουν οχήματα.

Δεν τον ενδιαφέρει που αντί να περιπολούν, είναι ακινητοποιημένοι σε στόχους και εκτεθειμένοι σε παντοειδείς κινδύνους.

Δεν τον ενδιαφέρει που ο επιχειρησιακός εξοπλισμός τους είναι διάσπαρτος στα σκαλοπάτια της Υπηρεσίας λόγω έλλειψης υποδομών και χώρων.

Δεν τον ενδιαφέρει που η ομάδα «ΔΡΑΣΗ» είναι τόσο υποστελεχωμένη που μόνο η έκφραση «τρεις και ο κούκος» μπορεί να την περιγράψει.

Αυτό που τον ενδιαφέρει είναι μόνο οι τρίχες και τα τζόκεϊ!

Με όλα όσα συμβαίνουν ασχολούνται με «τρίχες», κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Ας μην απορούμε λοιπόν για ό,τι συμβαίνει.

Το πρόβλημα είναι ξεκάθαρα δομικό και αποδεικνύεται κάθε μέρα από τη νοοτροπία που επικρατεί στο Σώμα και στην Ηγεσία του.

Αυτούς τους διοικούντες επιλέγετε, αυτά τα αποτελέσματα θα έχουμε. Ένα κι ένα κάνουν δυο!»