Δολοφονία Μιχάλη Κατσούρη: Οι Bad Blue Boys κάνουν έρανο για τη νομική στήριξη των συλληφθέντων χούλιγκαν

Επιμέλεια: Newsroom
Δολοφονία Μιχάλη Κατσούρη: Οι Bad Blue Boys κάνουν έρανο για τη νομική στήριξη των συλληφθέντων χούλιγκαν
Οι «Bad Blue Boys» προσπαθούν να στηρίξουν τους χούλιγκαν που συνελήφθησαν για την δολοφονική επιδρόμη στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οι «Bad Blue Boys» εντείνουν τις προσπάθειές τους να στηρίξουν τους χούλιγκαν που συνελήφθησαν για τη φονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ταυτόχρονα, οργανωμένες ομάδες οπαδών από κροατικές ομάδες συσπειρώνονται.

Μετά τη χθεσινή τους ανακοίνωση για τη φονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια, οι «Bad Blue Boys» κινητοποιούνται και πάλι. Κάνουν προσπάθειες να βοηθήσουν τους χούλιγκαν που συνελήφθησαν για τη βίαιη επίθεση στην OPAP Arena.

1

Μέσω ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δήλωσαν την έναρξη εκστρατείας συγκέντρωσης χρημάτων, ζητώντας δωρεές για να βοηθήσουν τους συμπατριώτες τους με την κωδική ονομασία DONACIJA GRČKA (Donation Greece). Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας είναι η παροχή νομικής βοήθειας στους φυλακισμένους.

Οι «Bad Blue Boys» είναι γνωστοί για την παθιασμένη υποστήριξή τους στην ποδοσφαιρική τους ομάδα και στην προκειμένη περίπτωση, οι προσπάθειές τους να υποστηρίξουν όσους εμπλέκονται σε εγκληματικές δραστηριότητες έχουν εγείρει ηθικά και νομικά ερωτήματα. Η απόφασή τους να συσπειρωθούν υπέρ των συλληφθέντων χούλιγκαν έχει πυροδοτήσει συζητήσεις σχετικά με τον ρόλο των οπαδικών σωματείων στην υποστήριξη παράνομων ενεργειών.