Η στιγμή που ο απαγωγέας κυκλοφορεί στο δρόμο με βαλίτσα στην οποία είναι μέσα μια 8χρονη (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
 Η στιγμή που ο απαγωγέας κυκλοφορεί στο δρόμο με βαλίτσα στην οποία είναι μέσα μια 8χρονη (vid)
Ανατριχιαστικά πλάνα έχουν καταγράψει έναν άνδρα να σέρνει βαλίτσα, στην οποία μέσα βρίσκεται μια 8χρονη που έχει απαγάγει.

Τέλος καλό, όλα καλά για ένα 8χρονο κορίτσι από τις Φιλιππίνες, η οποία έπεσε θύμα απαγωγής από τον επιστάτη του διαμερίσματος στο οποίο μένει με την οικογένειά της.

Η μητέρα της άρχισε να ανησυχεί όταν είδε από τις κάμερες ασφαλείας έναν άγνωστο άντρα με κουκούλα να κινείται ύποπτα γύρω από το σπίτι τους. Στη συνέχεια ο ίδιος άνδρας φαίνεται να σέρνει στο δρόμο μια μεγάλη βαλίτσα, μέσα στην οποία πιθανώς να έκρυβε την 8χρονη.

Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία και γρήγορα υπήρξε κινητοποίηση προκειμένου να βρεθεί το εξαφανισμένο κοριτσάκι. Λίγες ώρες αργότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν την τοποθεσία του υπόπτου, ο οποίος κρυβόταν σε ένα διαμέρισμα στην ίδια περιοχή που έμενε η οικογένεια της 8χρονης.

Προχώρησαν στη σύλληψη του 32χρονου απαγωγέα ενώ το κορίτσι βρέθηκε ταλαιπωρημένο αλλά ζωντανό. «Ελπίζω η οικογένεια να με συγχωρέσει για ότι έκανα. Το έκανα μόνο και μόνο επειδή με κατηγόρησαν ότι έκλεψα τα υπάρχοντά τους», είπε ο δράστης, ο οποίος πρόσθεσε ότι δεν κακοποίησε το κορίτσι.