Συγκλονίζει η ανάρτηση του γιατρού της μητέρας του Μιχάλη Κατσούρη: «Ντράπηκα να την κοιτάξω»

Επιμέλεια: Newsroom
Συγκλονίζει η ανάρτηση του γιατρού της μητέρας του Μιχάλη Κατσούρη: «Ντράπηκα να την κοιτάξω»
«Ραγίζει» καρδιές η ανάρτηση του καρδιολόγου της μητέρας του αδικοχαμένου Μιχάλη Κατσούρη.

Με μια συγκινητική ανάρτηση εξέφρασε τα συναισθήματά του ο γιατρός της μητέρας του Μιχάλη Κατσούρη που δολοφονήθηκε στα επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας των Κροατών χούλιγκανς με τους Έλληνες συνεργούς τους.

Ο καρδιολόγος του «Ερυθρού Σταυρού» Γιάννης Τσιαφούτης, κλήθηκε να φροντίσει τη μητέρα του 29χρονου Μιχάλη αφότου έμαθε ότι ο γιος της δολοφονήθηκε από χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια. Μετά την τραγική είδηση του θανάτου του Μιχάλη, η μητέρα του διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με συμπτώματα εμφράγματος.

Ο καρδιολόγος, διευθυντής της Β’ Καρδιολογικής κλινικής στο Γ.Ν.Α. «Κοργιαλένειο Μπενάκειο» Ε.Ε.Σ., ανέλαβε με συναδέλφους του τη μητέρα του Μιχάλη και έκανε γνωστό με ανάρτησή του στο Facebook ότι για δύο μέρες την είχε ασθενή.

Η ανάρτηση του καρδιολόγου

«Ντράπηκα να την κοιτάξω .. η μάνα του Μιχάλη ήταν ασθενής μου για δύο μέρες μετά από τόσο στρες .. εχθές που ήρθαμε λίγο πιο κοντά δεν μπόρεσα να πω πολλά .. πρέπει να βγω, έχω να ταχτοποιήσω μου είπε .. ήθελα να της ζητήσω συγγνώμη .. ίσως είχαμε βρεθεί κοντά σε κάποιο γήπεδο .. της έκανα εξιτήριο, είχε να ταχτοποιήσει .. ντροπή μόνο για όλους...».