Επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια: Ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΑΕΚ είχε ενημερώσει εγκαίρως τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής σύμφωνα με το ΣΚΑΪ (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια: Ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΑΕΚ είχε ενημερώσει εγκαίρως τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής σύμφωνα με το ΣΚΑΪ (vid)
Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας, αναδεικνύοντας το παρασκήνιο πίσω την δολοφονική επίθεση των Κροατών χούλιγκαν.

Ένα ακόμη πολύ σημαντικό στοιχείο έρχεται στο φως της δημοσιότητας και αναδεικνύει πως ο γενικός αστυνομικός διευθυντής της Αττικής ενημερώθηκε προσωπικά στις 21:13 την καταδρομική επίθεση των Κροατών οπαδών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ, ανάμεσα στους ανθρώπους που έχουν εξεταστεί για καταθέσεις στο πλαίσιο της ένορκης διοικητικής εξέτασης που βρίσκεται σε εξέλιξη είναι ο επικεφαλής ασφάλειας της ΑΕΚ που τυγχάνει να είναι και υποστράτηγος της Ελληνικής Αστυνομίας εν αποστρατεία.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει στην κατάθεση του στις 21:12 το βράδυ της Δευτέρας (07/8) επικοινώνησε με τον επικεφαλής της διεύθυνσης αντιμετώπισης βίας στους αθλητικούς χώρους, που βρισκόνταν έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ, και τον ενημέρωσε πως το κομβόι με τους Κροάτες πλησιάζουν.

Αντίστοιχο τηλεφώνημα πραγματοποίησε ένα λεπτό αργότερα στον επικεφαλή της ΓΑΔΑ, διαβάζοντας του ακριβώς τις ίδιες πληροφορίες. Μετά από μόλις δύο λεπτά, διμοιρία της ΥΜΕΤ αποχωρεί από την OPAP Arena, ακολουθώντας την αποστολή της Ντιναμό Ζάγκρεμπ προς το ξενοδοχείο.