Νεκρός 23χρονος στις Σέρρες που έπεσε από τη μηχανή του και μετά τον παρέσυρε φορτηγό: Τον εγκατέλειψε αιμόφυρτο ο οδηγός της νταλίκας

Επιμέλεια: Newsroom
Νεκρός 23χρονος στις Σέρρες που έπεσε από τη μηχανή του και μετά τον παρέσυρε φορτηγό: Τον εγκατέλειψε αιμόφυρτο ο οδηγός της νταλίκας
Ο νεαρός, οδηγώντας τη μοτοσικλέτα του, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε διαχωριστική μπάρα. Από τη σύγκρουση ο 23χρονος εκσφενδονίστηκε στο οδόστρωμα.

Τραγωδία σημειώθηκε νωρίς σήμερα (10/8) το πρωί σε περιοχή των Σερρών, καθώς ένας 23χρονος έχασε τη ζωή του σε θανατηφόρο δυστύχημα με τη μοτοσικλέτα του.

Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, λίγο πριν από τις 05:00, ο νεαρός, οδηγώντας τη μοτοσικλέτα του, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε διαχωριστική μπάρα. Από τη σύγκρουση ο 23χρονος εκσφενδονίστηκε στο οδόστρωμα.

Στη συνέχεια, ένα φορτηγό πέρασε πάνω από το σημείο, με τον οδηγό του να επιλέγει σοκαριστικά να μην σταματήσει και να εκτιμήσει την κατάσταση, αλλά να εγκαταλείψει το σημείο. Οι ενέργειες του οδηγού του φορτηγού άφησαν τον νεαρό μοτοσικλετιστή να βρίσκεται τραυματισμένος και αφύλακτος στο δρόμο.

Δυστυχώς, ο 23χρονος μοτοσικλετιστής υπέκυψε στα τραύματά του ως αποτέλεσμα του ατυχήματος. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον 63χρονο οδηγό του φορτηγού. Ο οδηγός του φορτηγού ταυτοποιήθηκε ως Έλληνας υπήκοος.

Σε επίσημη ενημέρωση από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας αναφέρεται:

«Σήμερα (10 Αυγούστου 2023), στις 04:45 περίπου, στο 38ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού που συνδέει τις Σέρρες με τη Δράμα, μοτοσικλέτα που οδηγούσε 23χρονος Έλληνας υπήκοος, εξετράπη της πορείας της, προσέκρουσε σε διαχωριστική νησίδα και ανατράπηκε. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να εκσφενδονιστεί στο οδόστρωμα ο 23χρονος αναβάτης της μοτοσικλέτας. Στη συνέχεια, ένα επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 63χρονος Έλληνας υπήκοος χτύπησε και παρέσυρε τον πεσμένο μοτοσικλετιστή, ενώ στη συνέχεια εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος».

Η τραγική κατάληξη αυτού του τροχαίου συμβάντος ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του νεαρού μοτοσικλετιστή. Ο οδηγός του φορτηγού, ηλικίας 63 ετών, εντοπίστηκε και συνελήφθη από την αστυνομία.