Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Τo βίντεο από τη Μύκονο που έγινε viral στο TikTok

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Τo βίντεο από τη Μύκονο που έγινε viral στο TikTok
Το «I am Lakis Gavalas, της γνωστής οικογενείας των Γαβαλάδων» είναι το νέο μότο του νησιού.

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά με τον δικό του, μοναδικό τρόπο. Αυτήν την φορά μέσα από το tik tok account της ΤΕΜΕΝΟ, του νέου του fashion brand που έχει ξεκινήσει εδώ και μερικούς μήνες και έχει γίνει viral.

Με το moto «I am Lakis Gavalas, της γνωστής οικογενείας των Γαβαλάδων», ο Λάκης Γαβαλάς παρουσιάζει μέσα από το account της ΤΕΜΕΝΟ, backstage στιγμές από την δημιουργία των ρούχων, τις φωτογραφήσεις και την καθημερινότητα στο showroom.

@temenolab Η γνωστή οικογένεια των Γαβαλάδων στο νέο μας κατάστημα στη Μύκονο! #fy #fyp #temeno #temenolab #lakisgavalas #lakisgavalascasestudy ♬ Vivaldi "Four Seasons" "Spring" - harryfaoki

Τώρα που το αγαπημένο icon έχει εγκατασταθεί στην Μύκονο για το πρώτο φυσικό κατάστημα του brand στα Ματογιάννια, ανυπομονούμε για ακόμα πιο αστείρευτο υλικό.

@temenolab Lakis at his new TEMENO Store in Mykonos Kalogera 25, Matogiannia. Join us to explore anazing and exclusice pieces 🫶🏻 #fy #fyp #temeno #temenolab #lakisgavalas #lakisgavalascasestudy #fypシ ♬ original sound - Defected

Όσο για τα ρούχα; Δεν χρειάζεται να ταξιδέψει κανείς μέχρι τη Μύκονο αφού είναι διαθέσιμα στα Notos Stores στη Θεσσαλονίκη, από αυτή την εβδομάδα στα Attica στο Σύνταγμα και φυσικά online!