Μεγαλείο ψυχής από μετανάστη στην Κυψέλη: «Λόγω καύσωνα το νερό είναι δωρεάν για όλους»

Μεγαλείο ψυχής από μετανάστη στην Κυψέλη: «Λόγω καύσωνα το νερό είναι δωρεάν για όλους»
Ιδιοκτήτης μινι μάρκετ στην Κυψέλη παρέχει δωρεάν νερό σε όλους τις ημέρες του καύσωνα, παραδίδοντας απλόχερα μαθήματα ανθρωπισμού.

Ένας μετανάστης ιδιοκτήτης μινι μάρκετ στην Κυψέλη προχώρησε σε μια αξιέπαινη κίνηση, αφού αποφάσισε τις ημέρες του καύσωνα να δίνει το νερό δωρεάν στον κόσμο.

Τη σπουδαία κίνηση αυτού του ανθρώπου έκανε γνωστή μέσω ανάρτηση της στο Instagram η unchanged_ath. Η ίδια επισήμανε ότι ο ο κύριος Ναντίμ δεν την άφησε να πληρώσει αν και αυτή επέμενε. Η ίδια κάνει λόγο «για μεγάλη σημασία της κίνησης αυτής, η οποία υπερισχύει οποιουδήποτε ιδεολογικού κινήτρου. Είναι μια ανθρώπινη και αξιέπαινη κίνηση».

Ολόκληρη η ανάρτηση:

«Ο κύριος Ναντίμ, έχει mini market στην Κυψέλη.
Δε με άφησε να πληρώσω το νερό μου ενώ επέμεινα, δείχνοντας μου την ταμπέλα που κόλλησε στο ψυγείο του. "Λόγω καύσωνα * το νερό είναι δωρεάν για όλους" . Δημοσιεύω με την έγκριση του την ανθρωπιστική αυτή του κίνηση που θεωρώ άξιο παράδειγμα και δηλώνω ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ σε αυτόν τον μεγαλόψυχο μαγαζάτορα. ***Σημειώνω πως όλη η σημασία της κίνησης αυτής, υπερισχύει οποιουδήποτε ιδεολογικού κινήτρου. Είναι μια ανθρώπινη και αξιέπαινη κίνηση».

Ο ιδιοκτήτης απάντησε στην ανάρτηση λέγοντας ότι το έκανε για χάρη της ανθρωπότητας. «Είμαι ο ιδιοκτήτης του καταστήματος. Το κάναμε για χάρη της ανθρωπότητας. Όλοι πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε από πλευρά μας. Όλα αυτά μας τα διδάσκει η θρησκεία μας. Πρώτα είναι η ανθρωπότητα και μετά η θρησκεία»!

1

Πηγή φωτό: unchanged_ath