Χαμός στον «αέρα» του «Καλοκαίρι Yes» με το λάθος στο όνομα δημάρχου: «Δεν μπορεί να συμβαίνουν αυτά, είναι ένα τρανταχτό λάθος» (vid)

Χαμός στον «αέρα» του «Καλοκαίρι Yes» με το λάθος στο όνομα δημάρχου: «Δεν μπορεί να συμβαίνουν αυτά, είναι ένα τρανταχτό λάθος» (vid)
Ένταση σημειώθηκε στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» έπειτα από ένα μπέρδεμα με το όνομα του δημάρχου του Κιλκίς.

Τον δήμαρχο του Κιλκίς, Δημήτρη Κυριακίδη κάλεσαν τηλεφωνικά οι συντελεστές της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» στο Open προκειμένου να μιλήσει για τον αδικοχαμένο πιλότο Περικλή Στεφανίδη με καταγωγή από την συγκεκριμένη πόλη.

Ωστόσο ένα λάθος με το όνομά του έφερε την ένταση, καθώς ο Φοίβος Παπαδάκης τον αποκάλεσε Θεόδωρο Βαφειάδη, ο οποίος είναι υποψήφιος δήμαρχος στο Κιλκίς.

«Έχετε κάνει ένα τρανταχτό λάθος και παρακαλώ να το διορθώσετε άμεσα. Δήμαρχος Κιλκίς είναι ο Δημήτρης Κυριακίδης. Ναι, αλλά αυτά τα πράγματα δεν μπορεί να συμβαίνουν γιατί είναι ένα τρανταχτό λάθος. Δεν μπορούμε να μπερδεύουμε τους δημάρχους», είπε στον παρουσιαστή χωρίς ωστόσο να του εξηγεί ότι είναι ο Δημήτρης Κυριακίδης.

Όταν ο Φοίβος Παπαδάκης τον αποκάλεσε ξανά κ. Βαφειάδη, ενώ μιλούσε με τον κ. Κυριακίδη, οι τόνοι ανέβηκαν ακόμα περισσότερο; «Πάλι κάνετε το ίδιο λάθος, λυπάμαι πάρα πολύ δεν μπορώ να συνεννοηθώ. Δήμαρχος Κιλκίς είναι ο Δημήτρης Κυριακίδης. Συγγνώμη, λυπάμαι πολύ. Να είστε πολύ προσεκτικοί στις συνδέσεις. Αναφέρετε το ίδιο πράγμα, δεν είναι ο Βαφειάδης».

Και συνέχισε: «Διορθώστε το σας παρακαλώ. Ακόμα δεν έχετε διορθώσει το λάθος. Κάνετε το ίδιο πράγμα. Κύριέ μου δεν είμαι ο Βαφειάδης. Μιλάτε με τον κύριο Δημήτρη Κυριακίδη, δήμαρχο Κιλκίς».