Logitech Pro X2 Lightspeed: Νέο σετ ακουστικών με έμφαση στα eSports

Logitech Pro X2 Lightspeed: Νέο σετ ακουστικών με έμφαση στα eSports
Η Logitech συνεχίζει να ρίχνει νέα προϊόντα στην αγορά για τους επαγγελματίες του είδους.

Η Logitech είναι από τους πρωτοπόρους των ακουστικών και θέλοντας να προσεγγίσει όσους παίζουν επαγγελματικά videogames, ρίχνει στην αγορά τη νέα της σειρά, τα Logitech Pro X2 Lightspeed. Το νέο headset έχει σχεδιαστεί μετά από συμβουλές ειδικών και είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες ενός σύγχρονου παίκτη.

Διαθέτει νέους οδηγούς ήχου Pro-G Graphene για να μην χάνεται το παραμικρό εφέ, κάτι που παίζει ιδιαίτερο ρόλο στο κομμάτι της competitive σκηνής. Ενσωματώνει διάφραγμα γραφενίου στα 50mm προσφέροντας και ιδιαίτερα μεγάλο βάθος και ακρίβεια. Φροντίζει, δε, μέσω διάφορων τεχνικών να μειώνει την αλλοίωση του ήχου και μεταφέρει με ακρίβεια οτιδήποτε στείλει η πηγή.

Τα νέα ακουστικά συνδέονται με πολλές συσκευές ασύρματα μέσω Bluetooth και Lightspeed, αλλά και ενσύρματα, με χρήση καλωδίου 3.5 χιλιοστών. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας τους φτάνει τις 50 ώρες με μία μόνο φόρτιση, κάτι που σίγουρα λύνει τα χέρια ακόμη και του πιο φανατικού gamer. Λόγω του ότι μιλάμε για ένα σετ που θα φοριέται για αρκετές ώρες στο κεφάλι του χρήστη, είναι ανθεκτικό και ελαφρύ με πλαίσιο από αλουμίνιο και χάλυβα και εξαιρετικά άνεση στην άρθρωση.

Η μεταφορά της φωνής σας γίνεται μέσα από ένα καρδιοειδές μικρόφωνο 6 χιλιοστών με αποσπώμενο βραχίονα. Πέραν αυτού, το λογισμικό Blue VO!CE της Logitech φιλτράρει τα πάντα και μεταφέρει τον ήχο όσο πιο καθαρά γίνεται. Σε ό,τι αφορά την απόδοση τώρα, τα Logitech Pro X2 Lightspeed υποστηρίζουν DTS Headphone: X 2.0 Surround, έτσι ώστε να μπορείτε να αντιληφθείτε από που έρχεται κάθε εφέ ή μουσική.

Το νέο σετ ακουστικών είναι διαθέσιμο τώρα για αγορά και η τιμή του φτάνει τα €279.