Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: «Προσπάθησε να με βιάσει και τον σκότωσα»

Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: «Προσπάθησε να με βιάσει και τον σκότωσα»
Η Αστυνομία διερευνά το ενδεχόμενο να έχουν υπάρξει κι άλλα θύματα του 29χρονου τα οποία δεν έχουν εντοπιστεί ακόμη, κι αν πρόκειται για περίπτωση κατά συρροήν δολοφόνου ή για ψυχικά διαταραγμένο άτομο.

Κατά συρροή δολοφόνος ή ψυχικά διαταραγμένος είναι ο 29χρονος στη Θεσσαλονίκη που ομολόγησε πως κατακρεούργησε τον 64χρονο σε διαμέρισμα επί της οδού Καζαντζάκη, στη Μενεμένη, επειδή πήγε να τον βιάσει; Αυτό εξετάζουν τις τελευταίες ώρες οι Αρχές, μετά την αποκάλυψη μίας ιστορίας, στην οποία πρωταγωνίστησε ο ίδιος πριν από δύο ημέρες.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το GRTimes, ο 29χρονος δράστης, το πρωί της Τρίτης (18/7) βρέθηκε και πάλι σε Αστυνομικό Τμήμα της Θεσσαλονίκης προκειμένου να ομολογήσει μια διπλή δολοφονία την οποία, όπως ο ίδιος τόνισε, είχε διαπράξει.

Ομολόγησε διπλό φονικό

Ο δράστης, ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από δύο αγνώστους που είχαν σκοπό να τον ληστέψουν στο ύψος της οδού Μαιάνδρου στον Εύοσμο.

Ανέφερε μάλιστα, ότι έπειτα από πάλη που ξέσπασε ανάμεσα στους τρεις εμπλεκόμενους, ο καθ΄ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας στη Μενεμένη, κατάφερε όχι μόνο να αφοπλίσει τους δύο επιτιθέμενους, αλλά και να τους τραυματίσει θανάσιμα, μαχαιρώνοντας τον πρώτο στο λαιμό και τον δεύτερο στην κοιλιά. Πρόσθεσε επίσης, ότι τα δύο πτώματα τα «φόρτωσε» στο πορτ-μπαγκάζ ΙΧ αυτοκινήτου και εν συνεχεία τα πέταξε στον Γαλλικό Ποταμό.

Μετά από το αιματηρό συμβάν που ανέφερε- το οποίο δεν έχει ακόμη εξιχνιαστεί, ούτε τα πτώματα βρέθηκαν, αλλά ούτε και το ΙΧ, το πρωί της Τρίτης εμφανίστηκε σε Αστυνομικό Τμήμα μετανιωμένος και ομολόγησε την πράξη του με αποτέλεσμα να κληθεί κλιμάκιο αρμόδιου Τμήματος ώστε να διερευνήσει εάν όσα ομολόγησε ο 29χρονος είχαν πράγματι συμβεί.

Κρατήθηκε αρχικά από τις αστυνομικές Αρχές, ωστόσο το έγκλημα στο οποίο αναφέρθηκε την Τρίτη, μέχρι στιγμής δεν έχει αποδειχθεί ότι συνέβη πράγματι. Αντίθετα, σήμερα και πάλι μόνος, εμφανίστηκε σε αστυνομικό τμήμα και ομολόγησε ότι είναι ο δράστης της δολοφονίας στη Μενεμένη.

Όπως είναι εύλογο η αστυνομία διερευνά το ενδεχόμενο να έχουν υπάρξει κι άλλα θύματα του 29χρονου τα οποία δεν έχουν εντοπιστεί ακόμη, καθώς αν οι ισχυρισμοί του ισχύουν ενδεχομένως να υπάρχει περίπτωση κατά συρροήν δολοφόνου ή αν πρόκειται για ψυχικά διαταραγμένο άτομο, εξετάζοντας το ενδεχόμενο να μεταφερθεί ακόμη και σε ψυχιατρική κλινική για νοσηλεία.