Ραφήνα: Δίωξη για κακούργημα στην 88χρονη για το τροχαίο δυστύχημα στη Μαραθώνος

Ραφήνα: Δίωξη για κακούργημα στην 88χρονη για το τροχαίο δυστύχημα στη Μαραθώνος
Η 88χρονη κατηγορείται ότι προκάλεσε το τροχαίο δυστύχημα, παραβιάζοντας το κόκκινο φανάρι με αποτέλεσμα να εμβολίσει δύο άλλα ΙΧ, ανάμεσα σε αυτά και το τζιπ που επέβαιναν ο υποπλοίαρχος του Πολεμικού Ναυτικού ο οποίος τελικά κατέληξε.

Για κακούργημα διώκεται η 88χρονη οδηγός, η οποία προκάλεσε τροχαίο δυστύχημα με τον έναν νεκρό και τον έναν βαριά τραυματισμένο στη λεωφόρο Μαραθώνος στη Ραφήνα.

Η 88χρονη κατηγορείται ότι προκάλεσε το τροχαίο δυστύχημα, παραβιάζοντας το κόκκινο φανάρι με αποτέλεσμα να εμβολίσει δύο άλλα ΙΧ, ανάμεσα σε αυτά και το τζιπ που επέβαιναν ο υποπλοίαρχος του Πολεμικού Ναυτικού ο οποίος τελικά κατέληξε και ένας ναύτης ο οποίος νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iRafina.gr, η ηλικιωμένη γυναίκα δεν έχει παιδιά ενώ τα ανίψια της, της είχαν προτείνει να μπει σε μία μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων με εκείνη να αρνείται.

Ο 49χρονος υποπλοίαρχος της Ναυτονομίας, που έχασε την ζωή του ήταν πατέρας δύο παιδιών και ανασύρθηκε νεκρός από τους πυροσβέστες που βρέθηκαν στο σημείο ενώ σοβαρά τραυματισμός ανασύρθηκε ένας ναύτης 29 ετών ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Γεννηματάς.

Πηγή φωτογραφίας: news.marathonpress.gr