Τρέχουν και πίνουν μπύρα: Στο τέλος του αγώνα έχουν «κάνει κεφάλι» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Τρέχουν και πίνουν μπύρα: Στο τέλος του αγώνα έχουν «κάνει κεφάλι» (vid)
Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με το beer mile, πρόκειται για μια μοναδική δοκιμασία σωματικής αντοχής και εκτίμησης της μπύρας. Η πρόκληση είναι οι αθλητές να τρέξουν τέσσερις γύρους γύρω από μια πίστα, αλλά εδώ είναι η παγίδα, πρέπει να πίνουν μια μπύρα μετά από κάθε γύρο.

Όταν μιλάμε για κορυφαία αθλητικότητα, συχνά έρχονται στο μυαλό ονόματα όπως ο Michael Phelps και Novak Djokovic. Αλλά υπάρχει ένας νέος διεκδικητής αυτού του τίτλου κύρους, και το όνομά του είναι Corey Bellemore, που κατάγεται από τη χώρα του Καναδά. Αν δεν έχετε ξανακούσει για το μίλι μπύρας, θα σας περιμένει μια απόλαυση, γιατί αυτός ο τύπος μόλις ανέβασε το άθλημα σε ένα εντελώς νέο επίπεδο, αφήνοντάς μας όλους με δέος.

Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με το beer mile, πρόκειται για μια μοναδική δοκιμασία σωματικής αντοχής και εκτίμησης της μπύρας. Η πρόκληση είναι οι αθλητές να τρέξουν τέσσερις γύρους γύρω από μια πίστα, αλλά εδώ είναι η παγίδα, πρέπει να πίνουν μια μπύρα μετά από κάθε γύρο, καθιστώντας το σύνολο τέσσερις μπύρες.

Ο Corey Bellemore όχι μόνο κατέκτησε το μίλι μπύρας, αλλά το έκανε με εκπληκτική ταχύτητα. Σε ένα βίντεο που έχει γίνει viral, ολοκλήρωσε το μίλι μπύρας σε απίστευτα 4 λεπτά και 30 δευτερόλεπτα, πλησιάζοντας βασανιστικά κοντά στο παγκόσμιο ρεκόρ, μόλις δύο δευτερόλεπτα μακριά. Για να προσθέσει στο ήδη εντυπωσιακό κατόρθωμα, το πέτυχε αυτό ενώ έτρεχε με ένα μόνο παπούτσι.