ΗΠΑ: 10χρονος εκτοξεύτηκε από παιχνίδι σε λούνα παρκ και έσπασε το κρανίο του (vid)

ΗΠΑ: 10χρονος εκτοξεύτηκε από παιχνίδι σε λούνα παρκ και έσπασε το κρανίο του (vid)
Ένα ακόμη ατύχημα σημειώθηκε σε λούνα παρκ στις ΗΠΑ. Αυτή την φορά ένα 10χρονο παιδί τραυματίστηκε πολύ σοβαρά, αφού εκτοξεύθηκε από παιχνίδι σε λούνα παρκ.

Ένα καταστροφικό περιστατικό συνέβη στο Taste of Summer Festival στο Antioch του Ιλινόις, όπου ένα 10χρονο αγόρι υπέστη μια τραυματική εμπειρία σε ένα λούνα παρκ με το όνομα Moby Dick. Το νεαρό αγόρι, ο Huntley Daniels, πετάχτηκε βίαια από το κάθισμά του, με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρούς τραυματισμούς που περιλάμβαναν σπασμένα οστά και ένα ραγισμένο κρανίο.

Σύμφωνα με αξιωματούχους και αναφορές, το περιστατικό έλαβε χώρα το απόγευμα της Κυριακής (16/7). Ο Huntley Daniels απολάμβανε τη βόλτα στο λούνα παρκ, όταν ξαφνικά εκτινάχθηκε από το κάθισμά του, με αποτέλεσμα να υποστεί πολλαπλά κατάγματα και σημαντικό τραύμα στο κεφάλι. Η οικογένειά του αποκάλυψε ότι υπέστη σπασμένα πλευρά, σπασμένο μηριαίο οστό, σπασμένο χέρι, ραγισμένο κρανίο και σπασμένη σιαγόνα. Η πρόσκρουση της πτώσης ανάγκασε επίσης τα δόντια του να εισχωρήσουν στα ούλα του, επιδεινώνοντας την έκταση των τραυμάτων του.

Εν μέσω του σοκ και της καταστροφής, η γιαγιά του Huntley, Dawne Pohlman, εξέφρασε τη δυσπιστία της, λέγοντας: «Ποτέ δεν σκέφτεσαι ότι θα σου συνέβαινε κάτι τέτοιο. Σκέφτεσαι, "Ω, αυτό είναι απλά διασκέδαση - αυτό κάνουμε". Αλλά μετά συμβαίνει». Το περιστατικό χρησιμεύει ως μια έντονη υπενθύμιση του απρόβλεπτου και των πιθανών κινδύνων που συνδέονται με τις βόλτες στα λούνα παρκ.