Αγγλία: Σοκάρουν οι εικόνες με ληστές να δαγκώνουν το χέρι και να αρπάζουν από τα μαλλιά μητέρα μπροστά στο παιδί της (vid)

Αγγλία: Σοκάρουν οι εικόνες με ληστές να δαγκώνουν το χέρι και να αρπάζουν από τα μαλλιά μητέρα μπροστά στο παιδί της (vid)
Ένας κακοποιός που φορούσε μαύρη κουκούλα την τράβηξε με δύναμη από τα μαλλιά, ενώ ένας άλλος παρευρισκόμενος φώναζε σε κατάσταση συναγερμού, ρωτώντας τι συμβαίνει.

Ένα σοκαριστικό περιστατικό εκτυλίχθηκε στο Limehouse του Λονδίνου, καθώς ληστές αυτοκινήτων δάγκωσαν το χέρι μιας μητέρας, άρπαξαν τα κλειδιά της και την έσυραν έξω από το αυτοκίνητό της μπροστά στα μάτια του τρίχρονου παιδιού της. Η επαίσχυντη πράξη, που κατέγραψε σε βίντεο ένας περαστικός, έλαβε χώρα γύρω στις 2 τα ξημερώματα και άφησε το θύμα τραυματισμένο.

Ένας κακοποιός που φορούσε μαύρη κουκούλα την τράβηξε με δύναμη από τα μαλλιά, ενώ ένας άλλος παρευρισκόμενος φώναζε σε κατάσταση συναγερμού, ρωτώντας τι συμβαίνει. Ένα θαρραλέο άτομο από ένα κοντινό σπίτι έσπευσε να βοηθήσει, αλλά το βίντεο διακόπτεται σε εκείνο το σημείο.

Η γενναία μητέρα μοιράστηκε το βίντεο στο Instagram story της, μαζί με εικόνες που δείχνουν σημάδια δαγκώματος στο πίσω μέρος του χεριού της. Εξέφρασε την οργή της για τους κλέφτες, χαρακτηρίζοντάς τους «αηδιαστικά ανθρώπινα όντα» και τονίζοντας την έλλειψη ασφάλειας για τις γυναίκες στην περιοχή.

Η μητέρα κάλεσε τον κόσμο να είναι προσεκτικός και να έχει το νου του για το κλεμμένο αυτοκίνητό της, σημειώνοντας ότι οι κλέφτες ενδέχεται να έχουν αλλάξει τις πινακίδες κυκλοφορίας. Επέκρινε τους δράστες, δηλώνοντας ότι όσοι τους έφεραν στον κόσμο θα πρέπει να ντρέπονται.