Φιλιππίνες: Ψάρι – κλέφτης άρπαξε το κινητό από ανυποψίαστη γυναίκα (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Φιλιππίνες: Ψάρι – κλέφτης άρπαξε το κινητό από ανυποψίαστη γυναίκα (vid)
Ένα ασημένιο ιπτάμενο ψάρι πήδηξε στη βάρκα, συγκρούστηκε με το τηλέφωνο και το έριξε στη θάλασσα. Το ψάρι ακολούθησε την απίθανη λεία του στα βάθη, αφήνοντας την γυναίκα σαστισμένη και χωρίς τηλέφωνο.

Σε μια πραγματικά απροσδόκητη τροπή των γεγονότων, ένα ιπτάμενο ψάρι έγινε πρωτοσέλιδο αφού «έκλεψε» το smartphone μιας γυναίκας ενώ βρισκόταν σε σκάφος στα ανοικτά των ακτών της επαρχίας Λέιτε στις Φιλιππίνες. Η απροσδόκητη συνάντηση άφησε άναυδους τη γυναίκα και την συγγενή της.

Καθώς οι δυο τους πόζαραν για μια φωτογραφία, το τηλέφωνο της Maquilan ακουμπούσε επισφαλώς στα γόνατά της. Ξαφνικά, ένα ασημένιο ιπτάμενο ψάρι πήδηξε στη βάρκα, συγκρούστηκε με το τηλέφωνο και το έριξε στη θάλασσα. Το ψάρι ακολούθησε την απίθανη λεία του στα βάθη, αφήνοντας τη Maquilan σαστισμένη και χωρίς τηλέφωνο.

Ένας φίλος κατέγραψε το άγριο περιστατικό σε βίντεο, απαθανατίζοντας τη στιγμή που το ιπτάμενο ψάρι διέκοψε τη θαλάσσια φωτογράφιση. Καθώς το ψάρι πήδηξε πάνω στη βάρκα και συγκρούστηκε με το τηλέφωνο, προκλήθηκε χάος και η συσκευή έπεσε στον ωκεανό. Το βίντεο ολοκληρώνεται με τη Maquilan να κοιτάζει προς τα κάτω, σαστισμένη από την ξαφνική εξαφάνιση του τηλεφώνου της. Μόνο αργότερα, κατά την ανασκόπηση του υλικού, ανακάλυψαν τον πραγματικό ένοχο πίσω από την εξαφάνιση του τηλεφώνου.

Μόλις συνειδητοποίησαν τι είχε συμβεί, η Cha και η Maquilan ενημέρωσαν αμέσως τον καπετάνιο του σκάφους, ο οποίος έκανε μια ανεπιτυχή βουτιά στο νερό σε μια προσπάθεια να ανακτήσει το τηλέφωνο. Η τύχη του τηλεφώνου παρέμενε αβέβαιη μέχρι εκείνο το βράδυ, όταν ως εκ θαύματος ξεβράστηκε στην ακτή.