Ο Άδωνις κατέβηκε στο δρόμο και κάλεσε τους διαδηλωτές στο γραφείο του: «Φέρτε τους νεράκια εδώ» (vid)

Ο Άδωνις κατέβηκε στο δρόμο και κάλεσε τους διαδηλωτές στο γραφείο του: «Φέρτε τους νεράκια εδώ» (vid)
Ο Άδωνις Γεωργιάδης ενημερώθηκε για την παρουσία διαδηλωτών έξω από το Υπουργείο και κατέβηκε ο ίδιος κάτω ώστε να προσκαλέσει μία αντιπροσωπεία επάνω στο γραφείο του.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ξάφνιασε τους διαδηλωτές που πραγματοποιούσαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Εργασίας, το πρωί της Τρίτης (11/07) καθώς μόλις ενημερώθηκε για την παρουσία τους κατέβηκε από το γραφείο του και τους κάλεσε να συνομιλήσουν.

Πιο συγκεκριμένα, σε ανάρτηση που ανέβασε στο Facebook, ο ίδιος ο υπουργός Εργασίας, φαίνεται να κατεβαίνει στην είσοδο επί της οδού Σταδίου και να απευθύνεται προς τα μέλη του Συνδικάτου Μετάλλου Αττικής και Ναυπηγικής Βιομηχανίας.

Οι συγκεντρωμένοι πραγματοποιούσαν κινητοποίηση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Εργασίας για τα μέτρα πρόληψης και προστασίας στους χώρους εργασίας και ιδιαίτερα όσον αφορά την θερμική καταπόνηση σε συνθήκες παρατεταμένου καύσωνα, που ανακοινώθηκαν τη Δευτέρα (10/07).

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ακούγεται να λέει απευθυνόμενος στους διαδηλωτές: «Ποιοι είναι; Πόσοι θα ανέβετε; Πέντε καλά είναι; Ωραία. Πέντε ελάτε πάνω. Πάμε παιδιά» ενώ στη συνέχεια ζητά και νερά για τα μέλη της αντιπροσωπείας, με έναν διαδηλωτή να λέει στον Υπουργό ότι θα ήταν καλό να μην αρκεστούν στην... επικοινωνία