Το διαδίκτυο παραμιλάει με την πιο αηδιαστική πίτσα ever

Επιμέλεια: Newsroom
Το διαδίκτυο παραμιλάει με την πιο αηδιαστική πίτσα ever
Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στο διαδίκτυο μια πίτσα η οποία δεν θυμίζει σε τίποτα πίτσα.

Μια πίτσα που μόνο με πίτσα δεν μοιάζει έχει γίνει viral στο διαδίκτυο και έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις. Η φωτογραφία της πιο αηδιαστικής πίτσας ever δημοσιεύθηκε στο Reddit με την λεζάντα «προφανώς είναι μια πίτσα».

Η χρήστες της πλατφόρμας παραμιλούν με την συγκεκριμένη εικόνα, η οποία σε κάνει να μην θέλεις να ξαναφάς ποτέ πίτσα. Μέσα σε ένα λιπαρό τετράγωνο κουτί από χαρτόνι βλέπουμε μια πίτσα που αποτελείται από σάπια υλικά.

Η σάλτα έχει καφέ χρώμα και τα υλικά είναι αλλοιωμένα. Δεν μπορείς να διακρίνεις ακριβώς τα υλικά της. Φαίνονται κάποια λουκάνικα να επιπλέουν και μερικά μάλλον μανιτάρια, τα οποία θυμίζουν μπανάνες που έχουν σαπίσει.

Η ντομάτα και το τυρί δεν διακρίνονται πουθενά. Η εικόνα είναι πραγματικά αηδιαστική και σίγουρα αν ένα τέτοιο πακέτο έφτανε ως την πόρτα του πελάτη, το λιγότερο που θα έκανε θα ήταν η επιστροφή χρημάτων.

«Αυτά είναι ακατέργαστα λύματα», σχολίασε κάποιος χρήστης του Reddit, ενώ άλλος σημείωσε: «Μοιάζει με εμετό». Οι περισσότεροι πάντως, προσπαθούσαν απεγνωσμένα να καταλάβουν ποια συστατικά είχαν χρησιμοποιηθεί σε αυτή την αηδιαστική πίτσα.

This is apparently a "pizza"
by u/SuicidalHumanBrain in StupidFood