Η τελική τετράδα του Survivor All Star αποχαιρέτησε το νησί καίγοντας την καλύβα: «Σκέφτηκα πολλές φορές να φύγω» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Η τελική τετράδα του Survivor All Star αποχαιρέτησε το νησί καίγοντας την καλύβα: «Σκέφτηκα πολλές φορές να φύγω» (vid)
Πέφτει η αυλαία για το Survivor All Star με τους παίκτες να αποχαιρετούν τον Άγιο Δομίνικο στο επεισόδιο της Κυριακής (9/7).

Η περιπέτεια του Survivor All Star φτάνει στο τέλος της αφού στο τρέιλερ του επεισοδίου της Κυριακής (9/7), οι τέσσερις παίκτες (Νίκος Μπάρτζης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, Σάκης Κατσούλης) που έχουν απομείνει θα αποχαιρετήσουν τον Άγιο Δομίνικο.

Η συνέχεια του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ θα δοθεί στο Γαλάτσι, όπου θα διεξαχθεί ο ημιτελικός και ο μεγάλος τελικός. Ένας από τους τέσσερις θα πάρει το τρόπαιο και τις 100.000 ευρώ.

Στο τρέιλερ του αυριανού επεισοδίου, οι παίκτες μοιράζονται τις εντυπώσεις τους, με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη να λέει χαρακτηριστικά: «Πάρα πολλές φορές σκέφτηκα να φύγω. Και επιβίωσα τελικά». Λίγο πριν το τελικό αγώνισμα στον Άγιο Δομίνικο, οι τέσσερις φιναλίστ μαζεύουν τα πράγματά τους και βάζουν φωτιά στην καλύβα.

Ακολουθεί ο τελευταίος αγώνας κατάταξης για την πρόκριση στον ημιτελικό, με τον Σάκη Κατσούλη να έχει κερδίσει ήδη το ένα εισιτήριο για το Γαλάτσι, χωρίς δηλαδή να περάσει από την ψηφοφορία του κοινού.