Η Βίκυ Κάβουρα μίλησε για την σχέση της με τον Τζαβέλλα: «Παντού πάμε και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Η Βίκυ Κάβουρα μίλησε για την σχέση της με τον Τζαβέλλα: «Παντού πάμε και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα» (vid)
Ο Γιώργος Τζαβέλλας και οι Βίκυ Κάβουρα είναι ερωτευμένοι και μοιράζονται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους.

Η Βίκυ Κάβουρα και ο Γιώργος Τζαβέλλας είναι ζευγάρι εδώ και λίγο καιρό και μάλιστα έχουν δημοσιοποιήσει την σχέση τους.

Η ηθοποιός είχε βρεθεί στις εξέδρες του γηπέδου της ΑΕΚ «Opap Arena», αφού ο σύντροφός της αγωνιζόταν στην Ένωση την σεζόν που τελείωσε.

Παράλληλα, πλέον, δημοσιεύουν κοινές φωτογραφίες τους στα προσωπικά τους προφίλ στα social media.

Η ηθοποιός μίλησε στο Star για την σχέση της με τον ποδοσφαιριστή.

«Το Instagram είναι προσωπικός μου λογαριασμός. Ανεβάζω ό,τι νιώθω, ό,τι θέλω κάθε φορά. Αισθάνομαι πολύ αμήχανα όταν με ρωτάνε πράγματα για την προσωπική μου ζωή. Παντού πάμε και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα», ανέφερε αρχικά η Βίκυ Κάβουρα.

«Είδες τι γίνεται τώρα ε; Με είδες γλυκιά και με εκμεταλλεύεσαι», είπε γελώντας στην δημοσιογράφο που την ρώτησε αν ένιωσαν κάπως οι μαμάδες τους που έτυχε να βγουν μαζί τους φωτογραφία.

«Είμαι ζηλιάρα αλλά όχι κατίνα»

Σε άλλη συνέντευξή της στο Mega αναφέρθηκε γενικά στην προσωπική της ζωή, στον χαρακτήρα της αλλά και στα επαγγελματικά της.

Αποκάλυψε πως το μεγαλύτερό της ελάττωμα είναι η υπερβολική ευαισθησία, ενώ δήλωσε πως θέλει να δημιουργήσει οικογένεια, καθώς θεωρεί πως είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα στην ζωή ενός ανθρώπου.

«Είμαι ζηλιάρα, αλλά όχι κατίνα. Έχουν φλερτάρει σύντροφό μου μπροστά μου και το αντιμετώπισα πολύ δυναμικά», είπε σε ερώτηση για την ζήλια.

Ακόμη, ανέφερε πως έχει δεχτεί τηλεοπτικές προτάσεις, αλλά για κάποιο λόγο δεν προχώρησαν, ενώ τόνισε πως θεωρεί χάσιμο χρόνου να ασχολείται με τις ζωές των άλλων.

Σε ερώτηση για μια στιγμή εκνευρισμού που είχε μπροστά την κάμερα όταν κλήθηκε να απαντήσει για την σχέση της τόνισε: «Αισθάνομαι αμήχανα να μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Πανικοβλήθηκα και αντέδρασα λάθος όταν με ρώτησαν για την προσωπική μου ζωή. Εγώ φταίω, είμαι επιθετική. Θέλω να ρωτάνε με ευγένεια για τα προσωπικά μου, όπως ρωτάω κι εγώ».

«Μου έχουν χρεώσει σχέσεις που δεν υπήρχαν, άπειρες φορές. Είναι άσχημο και υποτιμητικό για μία γυναίκα. Έχω πάρει τηλέφωνο και έχω βάλει δικηγόρο για να "σβήσουν" κάτι που δεν ισχύει. Πλέον γελάω με αυτά που γράφονται για εμένα», συμπλήρωσε.

Για εκείνη ο έρωτας είναι εκείνο το «γαργαλητό» που νιώθει η καρδιά και σου δίνει ενέργεια, ενώ θα ήθελε τον σύντροφό της να είναι καλός άνθρωπος και να αγκαλιάζει τους γύρω του.

«Όταν ένας άντρας ξέρει ότι είμαι σχέση και με φλερτάρει, πέφτει πολύ στα μάτια μου», είπε.

Η Βίκυ Κάβουρα αυτή την περίοδο ετοιμάζεται για την περιοδεία της παράστασης «Άντρες με τα όλα τους», η οποία ξεκινάει στις 13 Ιουλίου.