Γαύδος: Eξαφάνισαν τις ταμπέλες που απαγόρευαν τον γυμνισμό, «θα αντικατασταθούν άμεσα», αναφέρει ο δήμος

Επιμέλεια: Newsroom
Γαύδος: Eξαφάνισαν τις ταμπέλες που απαγόρευαν τον γυμνισμό, «θα αντικατασταθούν άμεσα», αναφέρει ο δήμος
Όσοι επισκέφτηκαν τη συγκεκριμένη παραλία σήμερα δεν είδαν τις επίμαχες ταμπέλες… καθώς κάποιοι τις είχαν αφαιρέσει από το προηγούμενο βράδυ.

Εξαφανίστηκαν οι ταμπέλες στις οποίες αναγράφονταν ότι «απαγορεύεται ο γυμνισμός» από την παραλία Σαρακήνικο της Γαύδου, όπου τις είχε τοποθετήσει ο Δήμος, μια κίνηση η οποία είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Κι αυτό γιατί επισκέπτες του νησιού κάθε χρόνο συνδυάζουν τις διακοπές τους στην πανέμορφη Γαύδο με το χόμπι τους, δηλαδή τον γυμνισμό.

Σήμερα, λοιπόν, όσοι επισκέφτηκαν τη συγκεκριμένη παραλία δεν είδαν τις επίμαχες ταμπέλες… καθώς κάποιοι τις είχαν αφαιρέσει από το προηγούμενο βράδυ, αναφέρει η neakriti.gr.

Μάλιστα η μία ήταν πεσμένη στη μέση της παραλίας, ενώ η άλλη… απλώς αγνοείται.

Στη θέση τους έμειναν μόνο οι στύλοι που συγκρατούσαν τις ταμπέλες όπου αναγραφόταν η φράση που δεν άρεσε σε κάποιους από τους λουόμενους, δηλαδή ότι «Απαγορεύεται ο γυμνισμός».

Ο Δήμος Γαύδου προχώρησε μάλιστα και σε σχετική με το θέμα της εξαφάνισης των ταμπελών ανάρτηση στο Facebook, όπου μεταξύ άλλων επισημαίνει ότι έχει κάνει όλες τις ενέργειες που οφείλει για την κλοπή της δημοτικής περιουσίας, ενώ προσθέτει ότι οι πινακίδες θα αντικατασταθούν άμεσα.

Δείτε την ανάρτηση του Δήμου Γαύδου:

«Τις τελευταίες μέρες διαπιστώσαμε ξανά ότι μια μικρή μερίδα ανθρώπων ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ (δεν εξηγείται διαφορετικά!) ότι η Γαύδος έχει κατοίκους και τοπική κοινωνία.
Αυτή τη φορά, η ομάδα αυτή, θεωρεί ότι οι Γαυδιώτες, δεν είμαστε ικανοί να αποφασίσουμε τι θέλουμε για τις παραλίες του νησιού μας και χρειαζόμαστε μέντορες και προστάτες. Θεώρησαν λοιπόν σωστό να κλέψουν τις ταμπέλες που τοποθετήθηκαν στο Σαρακήνικο σχετικά με το γυμνισμό. Να ξαναπούμε λοιπόν ότι Η ΓΑΥΔΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ.

Ο Δήμος έχει κάνει όλες τις ενέργειες που οφείλει για την κλοπή της δημοτικής περιουσίας, οι πινακίδες αντικαθίστανται άμεσα και η Αστυνομία φροντίζει για την εφαρμογή της απόφασης της τοπικής κοινωνίας.

Υπενθυμίζουμε ότι υπάρχουν πολλές παραλίες για τους λάτρεις του γυμνισμού.
Καλό καλοκαίρι σε όλους!
».