Η Μελέτη «έκραξε» τον Βασάλο για την κουβέντα με τον Fipster: «Αυτό το καφριλίκι θα με ενοχλούσε και στο πλαίσιο μίας παρέας» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Η Μελέτη «έκραξε» τον Βασάλο για την κουβέντα με τον Fipster: «Αυτό το καφριλίκι θα με ενοχλούσε και στο πλαίσιο μίας παρέας» (vid)
Τα όσα ειπώθηκαν ανάμεσα στον Κώνσταντίνο Βασάλο και τον Fipster ενόχλησαν την Ελεονώρα Μελέτη.

Σάλος ξέσπασε με τα όσα είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στον Fipster, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως τον προσέγγισε ερωτικά γνωστός δικηγόρος που έχει βγει στην τηλεόραση.

Η Ελεονώρα Μελέτη σχολίασε τα παραπάνω με τους συνεργάτες της κατά την διάρκεια της πρωινής εκπομπής της στο Mega. «Μπορεί να είμαι και βαθιά συντηρητική και να μην το ξέρω, αλλά εμένα αυτό το καφριλίκι θα με ενοχλούσε και στο πλαίσιο μίας παρέας. Είναι απωθητικό. Δεν είμαι άνθρωπος του διαδικτύου, δεν το αγαπώ, απλά μπαίνω για να ενημερωθώ. Δεν θα μπω να παρακολουθήσω εκπομπές κι επειδή είμαι μίας άλλης εποχής, μπορεί να μου ξενίζει. Καταλαβαίνω όμως ότι κι αυτό που λες εσύ Θανάση ότι πρόκειται για μία κουβέντα καφενείου», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια.

Η Ελεονώρα Μελέτη στη συνέχεια πρόσθεσε: «Από την άλλη όμως, επειδή αυτή η κουβέντα καφενείου θα περάσει στο τηλεοπτικό κομμάτι, ακριβώς επειδή είναι ο Fipster και ακριβώς επειδή είναι ο Βασάλος, και πιθανότατα εγώ αυτό να το έκοβα. Επισημαίνουμε κάποια φαινόμενα που γίνονται στο διαδίκτυο και απορούμε γιατί εδώ πέρα έχουμε άλλους κανόνες. Το βλέπουμε από αυτό το πρίσμα.

Και το γεγονός ότι με τέτοια ανετίλα σε περιβάλλον καφενείου συζητούνται θέματα που η υπόλοιπη κοινωνία κάνει αγώνα για να τα καταγγείλει. Και σε αυτό το περιβάλλον μπαίνουν χιλιάδες νέα παιδιά, τα οποία διαμορφώνουν στάσεις μέσα από αυτό το πρίσμα. Σαφώς καταλαβαίνουμε ότι γίνεται πλάκα, δεν είμαστε χαζοί».