ΗΠΑ: Γυναίκα έπεσε από γουρούνα και σώθηκε χάρη σε ένα δέντρο (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
ΗΠΑ: Γυναίκα έπεσε από γουρούνα και σώθηκε χάρη σε ένα δέντρο (vid)
Ένα από τα οχήματα έχασε τον έλεγχο, κατρακυλώντας στο λόφο κατευθείαν προς το μέρος της. Συνειδητοποιώντας την επικείμενη απειλή, αναζήτησε γρήγορα καταφύγιο πίσω από ένα κοντινό δέντρο, ελπίζοντας ότι θα την προστάτευε από το κακό.

Ένα συγκλονιστικό περιστατικό εκτυλίχθηκε στο Interstate Fair and Exposition στο Mineral Wells της Δυτικής Βιρτζίνια, όταν μια γυναίκα απέφυγε οριακά να χτυπηθεί από μια γουρούνα κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης μηχανοκίνητου αθλητισμού εκτός δρόμου.

Καθώς βρισκόταν σε εξέλιξη ο αγώνας ATV drag, η γυναίκα στεκόταν δίπλα στη χωμάτινη πίστα, χωρίς να γνωρίζει τον επικείμενο κίνδυνο που την πλησίαζε. Ξαφνικά, ένα από τα οχήματα έχασε τον έλεγχο, κατρακυλώντας στο λόφο κατευθείαν προς το μέρος της. Συνειδητοποιώντας την επικείμενη απειλή, αναζήτησε γρήγορα καταφύγιο πίσω από ένα κοντινό δέντρο, ελπίζοντας ότι θα την προστάτευε από το κακό. Ωστόσο, το ισχυρό 4x4 συνέχισε την αδυσώπητη πορεία του και προσέκρουσε στο δέντρο, σπρώχνοντας τη γυναίκα στην πλάτη της, καθώς προσπαθούσε να αποφύγει την επερχόμενη καταστροφή.

Με μεγάλη ταχύτητα και δύναμη, το τετράτροχο χωρίς οδηγό έκανε τούμπες και έπεσε αρκετές φορές, δημιουργώντας ένα χαοτικό σκηνικό. Ως εκ θαύματος, ξέφυγε από το κεφάλι της γυναίκας, κυλώντας στο χορταριασμένο ανάχωμα του λόφου, χάνοντάς την οριακά.

Οι θεατές στο πλήθος τρόμαξαν και τρομοκρατήθηκαν από την κατάσταση που εκτυλίχθηκε. Οι φωνές τους ξέσπασαν σε μια χορωδία από «Ω Θεέ μου!», «Πρόσεχε!».

Μόλις πέρασε ο κίνδυνος, οι ανήσυχοι συμπατριώτες της στο φεστιβάλ έσπευσαν να βοηθήσουν τη γυναίκα που βρισκόταν στο έδαφος, εμφανώς σοκαρισμένη και ταραγμένη, αλλά ευτυχώς όχι σοβαρά τραυματισμένη.