Ταυτοποιήθηκαν τρεις δράστες ηλικίας 50, 35 και 22 ετών οπαδικού επεισοδίου στη Θεσσαλονίκη

Επιμέλεια: Newsroom
Ταυτοποιήθηκαν τρεις δράστες ηλικίας 50, 35 και 22 ετών οπαδικού επεισοδίου στη Θεσσαλονίκη
Aφαίρεσαν από τον έναν κινητό τηλέφωνο, μαρκαδόρο και αυτοκόλλητα με διακριτικά αθλητικού σωματείου της πόλης.

Οπαδικό επεισόδιο σημειώθηκε στο Πανόραμα της Θεσσαλονίκης τον Μάϊο, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται, ομάδα τριών ατόμων, επιτέθηκε σε δυο νεαρούς – ο ένας ανήλικος – τους χτύπησε, τους έκλεψε και τους αφαίρεσε αυτοκόλλητα με διακριτικά ομάδας της πόλης.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το GRtimes.gr, η συνεχιζόμενη έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας για επίθεση με αθλητικό υπόβαθρο, σε βάρος δύο νεαρών, που έλαβε χώρα τον Μάιο του τρέχοντος έτους, στην περιοχή του Πανοράματος, οδήγησε στην ταυτοποίηση των στοιχείων τριών (3) εκ των εμπλεκόμενων ατόμων.

Πρόκειται για ημεδαπούς άντρες ηλικίας 50, 35 και 22 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία από κοινού και σε συνέργεια, σωματική βλάβη και αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις.

Αναφορικά με το συμβάν, απογευματινές ώρες στις 14-05-2023, ομάδα ατόμων, μεταξύ των οποίων και οι προαναφερόμενοι, έχοντας οπαδικά κίνητρα, επιτέθηκαν στην κεντρική οδό Κομνηνών της περιοχής, σε βάρος δύο νεαρών και με απειλή και χρήση βίας, αφαίρεσαν από τον έναν εξ’ αυτών κινητό τηλέφωνο, μαρκαδόρο και αυτοκόλλητα με διακριτικά αθλητικού σωματείου της πόλης.

Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση των υπολοίπων δραστών.

Σύμφωνα με το thes.gr, η οπαδική επίθεση ήταν σε βάρος νεαρών οπαδών του Άρη.

Επεισόδιο στου «Γαλανού»

Όπως αναφέρει το GRtimes.gr, λίγες ημέρες αργότερα και συγκεκριμένα το βράδυ της Παρασκευής (26/5), ομάδα περίπου 10 – 15 ατόμων επιτέθηκαν σε ομάδα περίπου 10 ατόμων – μεταξύ των οποίων και ανήλικοι – καθώς κάποιοι από αυτούς έφεραν διακριτικά αθλητικής ομάδας της πόλης, στο πάρκο Γαλανού.

Στη συνέχεια αφαίρεσαν μπλουζάκι και τσάντα από τα άτομα, ενώ κατά τη διάρκεια της επίθεση τραυμάτισαν 16χρονο, ευτυχώς ελαφρά, χωρίς να χρειαστεί να μεταφερθεί σε νοσοκομείο.