«Βόμβα» από Σακίρα για Πικέ: «Με απατούσε όταν ο πατέρας μου ήταν στην εντατική»

Επιμέλεια: Newsroom
«Βόμβα» από Σακίρα για Πικέ: «Με απατούσε όταν ο πατέρας μου ήταν στην εντατική»
Σοβαρές αποκαλύψεις από την Κολομβιανή τραγουδίστρια, έναν χρόνο μετά τον χωρισμό της με τον γνωστό παλαίμαχο ποδοσφαιριστή.

Έχει περάσει περίπου ένας χρόνος από τη μέρα που Ζεράρ Πικέ και Σακίρα ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους, για να ανοίξει ο ασκός του Αιόλου στο διάστημα που ακολούθησε, με εκατέρωθεν δηλώσεις, μπηχτές, μέχρι και τραγούδια για το διαζύγιό τους.

Αυτή τη φορά, η τραγουδίστρια αποφάσισε να προβεί σε μία σοβαρή αποκάλυψη μέσα από συνέντευξή της στο ισπανικό People.

Συγκεκριμένα, η Κολομβιανή σούπερ σταρ αποκάλυψε πώς ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής την απατούσε την περίοδο που ο πατέρας της βρισκόταν στην εντατική και έδινε μάχη για τη ζωή του μετά από ένα σοβαρό ατύχημα που είχε.

«Ο πατέρας μου ήρθε στη Βαρκελώνη για να με παρηγορήσει, αφού ήμουν λυπημένη εξαιτίας του χωρισμού. Όλα συνέβησαν τόσο γρήγορα. Το σπίτι μου κατέρρεε. Μάθαινα από τον Τύπο ότι με είχε απατήσει, ενώ ο πατέρας μου βρισκόταν στην εντατική.

Ο άνθρωπος που αγάπησα περισσότερο στη ζωή μου, ο πατέρας μου, με εγκατέλειπε όταν τον χρειαζόμουν περισσότερο από ποτέ. Δεν μπορούσα να του μιλήσω και δεν μπορούσε να με συμβουλέψει εκείνη την περίοδο», είπε η Σακίρα.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στην την ανάρρωση του πατέρα της, λέγοντας: «Ήταν πολύ δύσκολη και αργή. Είναι ένας υπέροχος και αξιαγάπητος άνθρωπος που μας εκπλήσσει όλους με τη δύναμή του. Έχει ξεπεράσει τον COVID μία φορά, δύο ατυχήματα, μια πνευμονία και πέντε χειρουργικές επεμβάσεις, όλα αυτά σε ηλικία 91 ετών, σε λιγότερο από έξι μήνες. Ο μπαμπάς μου είναι το μεγαλύτερο παράδειγμα ανθεκτικότητας και η μητέρα μου ήταν δίπλα του κάθε νύχτα. Η αγάπη των γονιών μου ήταν παράδειγμα για μένα αλλά εγώ δεν ευτύχησα να ζήσω μια παρόμοια σχέση. Ελπίζω όμως οι γονείς μου να είναι πρότυπα για τα παιδιά μου. Η αγάπη, η υπομονή, η απόλυτη αφοσίωση και το κέφι για ζωή».