Το μήνυμα της Νικολούλη προς την Πισπιρίγκου στον «αέρα»: «Έχω να της μεταφέρω κάτι σημαντικό, ξέρει που να με βρει» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Το μήνυμα της Νικολούλη προς την Πισπιρίγκου στον «αέρα»: «Έχω να της μεταφέρω κάτι σημαντικό, ξέρει που να με βρει» (vid)
Η Αγγελική Νικολούλη αναφέρθηκε στην Ρούλα Πισπιρίγκου και την υπόθεση της Πάτρας κατά τη διάρκεια της τελευταίας εκπομπής της σεζόν.

Στην τελευταία εκπομπή της σεζόν, η Αγγελική Νικολούλη θέλησε να «στείλει» ένα μήνυμα στην Ρούλα Πισπιρίγκου μιλώντας στην κάμερα.

Συγκεκριμένα, κλείνοντας το «Φως στο Τούνελ», μετά και τις αποκαλύψεις για την δολοφονία της 27χρονης στην Κω, η δημοσιογράφος αναφέρθηκε και στην υπόθεση της Πάτρας.

Ωστόσο, τόνισε πως αρχικά είχε αποφασίσει να το πει στον «αέρα» αλλά τελικά μετά από δεύτερη σκέψη αποφάσισε να μην το κάνει, αναφέροντας πως αν θέλει η κατηγορούμενη ξέρει που μπορεί να την βρει ώστε να μάθει όσα έχει να της πει.

Όπως είπε, κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ ανέπτυξε μία ιδιαίτερη σχέση με την Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τον θάνατο των τριών παιδιών της, Τζωρτζίνας, Μαλένας και Ίριδας.

«Με αυτή τη γυναίκα, πέρα από ρεπόρτερ που έψαχνε να βρει την αλήθεια πίσω από αυτή την ιστορία, είχα και μία άλλη σχέση. Μιλούσαμε σχεδόν καθημερινά. Την έβλεπα, όσο κι αν ακούγεται περίεργο και μπορεί κάποιους και να τους εκνευρίζει, σαν άνθρωπο και σαν μητέρα. Είχαμε αναπτύξει μία ιδιαίτερη σχέση», δήλωσε αρχικά η δημοσιογράφος.

«Κάποια στιγμή πληροφορήθηκα κάτι πολύ σημαντικό και ιδιαίτερο. Θεώρησα σκόπιμο να της απευθύνω ένα μήνυμα μέσα από την τηλεόραση, αλλά μετά μία δεύτερη σκέψη, πιο δυνατή, δεν είναι δυνατόν μέσα από τον τηλεοπτικό αέρα να της δώσω το μήνυμα που θα ήθελα, γιατί είναι σημαντικό. Εξάλλου, ξέρει η ίδια που μπορεί να με βρει. Ας το αφήσουμε εδώ καλύτερα να μην το πάμε παραπέρα», είπε.