Γιώργος Λιάγκας για Light: «Καλά κάνει και δεν έρχεται γιατί θα τον κάνω τόσο αλοιφή που θα βάλουμε τα κλάματα μαζί» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Γιώργος Λιάγκας για Light: «Καλά κάνει και δεν έρχεται γιατί θα τον κάνω τόσο αλοιφή που θα βάλουμε τα κλάματα μαζί» (vid)
Ο παρουσιαστής τόνισε ότι διακρίνει μια πρόοδο στον γνωστό τράπερ και εξήγησε γιατί είναι προτιμότερο να μην πάει καλεσμένος στην εκπομπή.

Μια συνέντευξη που έδωσε ο Light στο Πρωινό και την Φαίη Φώτου, αποτέλεσε αφορμή ώστε να κάνει ένα ιδιαίτερο σχόλιο ο Γιώργος Λιάγκας. Ο παρουσιαστής τόνισε ότι διακρίνει μια πρόοδο στον γνωστό τράπερ και εξήγησε γιατί είναι προτιμότερο να μην πάει καλεσμένος στην εκπομπή.

«Χαίρομαι πραγματικά πολύ για την πρόοδο του συγκεκριμένου ανθρώπου. Είναι δουλευταράς, επενδύει στον εαυτό του και πρέπει να διαβάζει γιατί μιλάει όλο και καλύτερα ελληνικά σε σχέση με άλλους ανθρώπους που κάνουν την ίδια δουλειά και δεν μπορούν να εκφράσουν μια πρόταση σωστά», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Βγάζει μια γλύκα το τελευταίο διάστημα, δεν το έπαιξε μαγκιά. Του λέω μπράβο γιατί ανθρώπινα έχει μια πολύ θετική εξέλιξη. Καλά κάνει και δεν έρχεται σε μένα γιατί πιστεύω ότι θα τον κάνω τόσο αλοιφή, θα του βγάλω τόσο γλυκά πράγματα του ανθρώπου του συγκεκριμένου».

«Πιστεύω έχει μια πολύ καλή καρδιά και είναι ένα πονεμένο παιδί, φτωχόπαιδο. Θα τον κάνω τόσο αλοιφή που θα βάλουμε τα κλάματα μαζί και θα του ανατρέψω την εικόνα του σκληρού και μάγκα που όλοι αυτοί οι τράπερ πρέπει να έχουν. Καλά κάνεις και δεν έρχεσαι. Για άλλο λόγο βέβαια, αλλά καλά κάνεις και δεν έρχεσαι».