Όλα όσα έγιναν στο EROTICArt Festival 2023

Newsroom
Όλα όσα έγιναν στο EROTICArt Festival 2023
Περισσότερα από 25.000 άτομα επισκέφθηκαν το EROTICArt Festival από την Παρασκευή 9 μέχρι τη Δευτέρα 12 Ιουνίου στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι.

Σε ένα τετραήμερο που πρωταγωνίστησε ο ερωτισμός, τα show, το strip, το BDSM, η έκθεση φωτογραφίας και οι special guest, ο κόσμος είχε τη δυνατότητα να δει τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τη βιομηχανία του σεξ, να θαυμάσει έργα και φωτογραφίες καταξιωμένων καλλιτεχνών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να συναντήσει τους αγαπημένους του performer, να ενημερωθεί από το «Athens Checkpoint - KENTPO ΠPOΛHΨHΣ KAI ΣEΞOYAΛIKHΣ YΓEIAΣ» και το Δίκτυο Ενδυνάμωσης Σεξεργαζομένων και να φύγει με διαλεχτά προϊόντα από τα περίπτερα.

....

Σε ένα φεστιβαλικό κλίμα, το EROTICArt Festival κατάφερε να αναδείξει ζητήματα γύρω από τον ερωτισμό, την συναίνεση, την αποδοχή, την συμπερίληψη και την σεξουαλική ποικιλομορφία και ελευθερία.

Η superstar ήταν ασυναγώνιστα η Lisa Ann, για την οποία στήθηκαν ουρές για ένα αυτόγραφο και μία φωτογραφία από τους φαν της όλων των ηλικιών και φύλων.

....

Στο main stage του Φεστιβάλ, την παράσταση έκλεψαν τα εντυπωσιακά performances από αναγνωρισμένους καλλιτέχνες του εξωτερικού, με αποκορύφωμα το επικό σόου που ετοίμασαν οι Vikings of Valhalla απογειώνοντας το αθηναϊκό κοινό.

Παράλληλα, τα δύο θεματικά after parties στο Mezzo Club Athens κράτησαν το ενδιαφέρον των επισκεπτών ζωντανό το Σάββατο και την Κυριακή μετά την λήξη του φεστιβάλ σε δύο sold out βραδιές που θα μείνουν αξέχαστες.

....

Το Σάββατο με τον SPANK party σε μία ατμόσφαιρα απελευθέρωσης με κορυφαίους performers και την Κυριακή με τα EROTICArt Awards, τα πρώτα ελληνικά βραβεία που ξεχώρισαν τις καλύτερες εγχώριες ταινίες ενηλίκων, με τους μεγάλους νικητές να έχουν πάρει το εισιτήριο για το Las Vegas και τα AVN Awards, που αποτελούν τα Όσκαρ για τις ταινίες ενηλίκων.

Δείτε όλα τα αποτελέσματα:

Καλύτερη γυναίκα ηθοποιός της χρονιάς: Christy White

Καλύτερος άνδρας ηθοποιός της χρονιάς: Konstantinos Petsakias

Καλύτερη live show ηθοποιός: Christy White

Καλύτερη hardcore σκηνή: Sakis Dermatis και Evelina Chivou

Καλύτερη boy-girl σκηνή: Kiara Candy και Rodion

Καλύτερο group orgy: Το όργιο με την κόρη της γυναίκας μου (Moli More, Alex Fire, Aris Owner, Giannis Menidiatis, Teo)

Καλύτερη anal σκηνή: Το κάστινγκ της Emine από Ρόδο (Emine, Sakis Dermatis)

Καλύτερη threesome σκηνή: Vanessa Adamopoulou, Diana Gabrovska, Rodion

Καλύτερη αισθησιακή σκηνή: Sofia Pavlidi, Aris Owner

Καλύτερη κωμωδία: Άμεση Φάση - Rosa Rozita, Alex Fire, Giannis Menidiatis

Καλύτερη ελληνική σκηνή: Rafaella Bella, Valeria Rubby

Καλύτερη double penetration σκηνή: Nek Sinner, Teo, Misha Maver

Καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος άνδρας: Tzanetos

Καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη γυναίκα: Lisa Pilvedor

Καλύτερη teen ηθοποιός: Vanessa Adamopoulou

Καλύτερη MILF ηθοποιός: Elena Xatzi