ΛΕΞ: Έκανε τη νύχτα μέρα στην Πάτρα και αποθεώθηκε από χιλιάδες σε μια εκρηκτική συναυλία

ΛΕΞ: Έκανε τη νύχτα μέρα στην Πάτρα και αποθεώθηκε από χιλιάδες σε μια εκρηκτική συναυλία
Χιλιάδες κόσμου στο γήπεδο της Παναχαϊκής εχθές το βράδυ (17/08) για την μεγάλη συναυλία του Λεξ, με νέους να έχουν φτάσει από όλη τη νότια Ελλάδα.

Μετά τις ανεπανάληπτες συναυλίες σε Νέα Σμύρνη, Καυτανζόγλειο και Λονδίνο, ο ΛΕΞ, ενημέρωσε πριν λίγο καιρό ότι ξεκινά tour σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, καθώς οι οπαδοί του ανυπομονούν να τον δουν και να τον ακούσουν από κοντά!

Χιλιάδες νέοι, λοιπόν, από όλη τη νότια Ελλάδα έφτασαν στην Πάτρα εχθές(17/06) για την μεγάλη συναυλία του Λεξ στο γήπεδο της Παναχαϊκής.

H βροχή δεν ήταν ικανή να χαλάσει αυτή τη βραδυά στη Αχαίκή πρωτεύουσα και έτσι ο σαλονικιός ράπερ ανέβηκε κανονικά στη σκηνή και δεκάδες καπνογόνα να έκαναν για άλλη μια φορά την εμφάνιση τους.

Όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα, η μόνη προβολή της συναυλίας του στην Πάτρα ήταν από μερικές αφίσες που είχαν στηθεί σε διάφορα σημεία της πόλης κι προκαλεί έκπληξη στο κόσμο που κατάφερε να συγκεντρώσει κόσμο ακόμη κι εκτός της Αχαϊκής πρωτεύουσας.

Δειτε βίντεο από τη συναυλία του ΛΕΞ στην Πάτρα

@delijakos.west Να πεφτουνε οι διας απο τις μηχανες #fyp #fypシ #mpesfypgamw #fy #foryoupage #viral #λεξ #τγκ ♬ original sound - Delijakos.west

@fwteiini Πάτρα 17/06/2023 #λεξ ♬ πρωτότυπος ήχος - fwteiini