Ορεστιάδα: 19χρονος με νοητική υστέρηση κατήγγειλε τον βιασμό του από 46χρονο επιλοχία του Στρατού Ξηράς

Επιμέλεια: Newsroom
Ορεστιάδα: 19χρονος με νοητική υστέρηση κατήγγειλε τον βιασμό του από 46χρονο επιλοχία του Στρατού Ξηράς
Για βιασμό ενός 19χρονου στην Ορεστιάδα καταγγέλθηκε ένας 46χρονος στρατιωτικός, ο οποίος προσήχθη από τις Αρχές.

Τη συνδρομή της ασφάλειας Ορεστιάδας ζήτησε ένας 19χρονος, ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από στρατιωτικό.

Αρχικά ο 19χρονος εκμυστηρεύτηκε το περιστατικό στο οικογενειακό του περιβάλλον και στη συνέχεια πήγε στην αστυνομία προκειμένου να προχωρήσει σε καταγγελία, σύμφωνα με το thrakinea.gr.

Ο νεαρός, ο οποίος αντιμετωπίζει νοητικά προβλήματα, υποστήριξε ότι μπήκε στο αυτοκίνητο του στρατιωτικού, ο οποίος προχώρησε σε ασελγείς πράξεις και σε βιασμό.

Από τη μεριά του, ο 46χρονος στρατιωτικός φέρεται παραδέχθηκε ότι ναι μεν προέβη σε ερωτικές πράξεις αλλά ότι όλα έγιναν με τη συναίνεση του 19χρονου με νοητική υστέρηση.

Ο 46χρονος επιλοχίας αφέθηκε ελεύθερος, καθώς είχε περάσει η προθεσμία του αυτοφώρου ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κατά της γενετήσιας ελευθερίας, η οποία θα φτάσει στα χέρια του Εισαγγελέα του Διαρκούς Στρατοδικείου Ξάνθης.

O 19χρονος εξετάστηκε από ιατροδικαστή ενώ προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ορεστιάδας.