Ανδρουλάκης: Κατέπληξε την Ναταλία Γερμανού με το δώρο που της έκανε (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ανδρουλάκης: Κατέπληξε την Ναταλία Γερμανού με το δώρο που της έκανε (vid)
Πολύ εύστοχο και το δώρο της Ναταλίας Γερμανού στον Νίκο Ανδρουλάκη: «Δεν θα το πιστέψετε».

Καλεσμένος για κουβέντα και ανταλλαγή δώρων, βρέθηκε ο Νίκος Ανδρουλάκης στην πολυθρόνα της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha, με τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ μάλιστα, να κάνει ένα δώρο στην παρουσιάστρια που την συγκλόνισε.

Η Ναταλία Γερμανού συνηθίζει να κάνει δώρα στους καλεσμένους της και ο Νίκος Ανδρουλάκης πήγε προετοιμασμένος για να ανταποδώσει. Έτσι λοιπόν της έκανε δώρο έναν δίσκο βινύλιο του Γιάννη Μαρκόπουλου, «επειδή πριν μία εβδομάδα χάσαμε τον αγαπημένο μας συνθέτη», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ.


Η Ναταλία Γερμανού απάντησε: «Είναι συγκλονιστικό… Σας ευχαριστώ. Αυτό είναι ένα συγκλονιστικό δώρο. Κύριε Ανδρουλάκη πραγματικά αυτό είναι συγκλονιστικό δώρο. Είναι κειμήλιο».

Λίγο πριν η παρουσιάστρια, που έχει φιλοξενήσει πολιτικούς αρχηγούς, του έκανε δώρο αρχικά ένα βιβλίο για τη Λατινική Αμερική, λέγοντας: «Επειδή είστε ένας άνθρωπος που αγαπάει πολύ τα ταξίδια, διαλέξαμε αυτό το βιβλίο για εσάς».

Ο Νίκος Ανδρουλάκης έμεινε έκπληκτος λέγοντας «δεν θα το πιστέψετε αυτό… Το έβλεπα προχτές στο διαδίκτυο. Ήμουν αντιπρόεδρος των σχέσεων λατινικής Αμερικής του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου οπότε έχε πέσει στα κατάλληλα χέρια».

Στη συνέχεια η Ναταλία Γερμανού έδωσε και μία κούπα με λογότυπο «ΠΑΣΟΚ ωραία χρόνια» και τη φιγούρα του ίδιου: «Είστε νέος άνθρωπος και είμαι σίγουρη για το χιούμορ σας».