Πανούργος Βολιώτης εξαπατούσε την πρώην σύζυγό του με καρμπόν για να γλιτώνει την διατροφή

Επιμέλεια: Newsroom
Πανούργος Βολιώτης εξαπατούσε την πρώην σύζυγό του με καρμπόν για να γλιτώνει την διατροφή
Με μια απίστευτη απάτη προσπαθούσε ένα άνδρας στο Βόλο να αποφεύγει το ποσό της διατροφής.

Ένας άνδρας στον Βόλο προκειμένου να αποφεύγει την διατροφή για το παιδί του εξαπατούσε τη σύζυγό του με έναν απλοϊκό. Σύμφωνα με το taxydromos.gr, της έδινε κάθε μήνα να υπογράψει έγγραφα για καταβολή διατροφής που δεν ξεπερνούσε τα 100 ευρώ, αλλά εκείνη δεν παρατηρούσε πως κάτω από το χαρτί της υπογραφής της είχε καρμπόν.

Ο «πανούργος» σύζυγος, αφού εξασφάλιζε την υπογραφή της συζύγου, παρουσίαζε στο δικαστήριο που απευθυνόταν εκείνη για να ζητήσει στήριξη, ώστε να ζήσει το παιδί της, έγγραφα με καταβολή διατροφής 1.500 ευρώ. «Μα γιατί με κατηγορεί. Δεν της δίνω 100 ευρώ και 50 αλλά 1.500», υποστήριζε και κατέθετε το χαρτί με την υπογραφή της.

Τη «μηχανή» την είχε στήσει ο 36χρονος από το 2018 που χώρισαν και είχε τουλάχιστον τρεις φορές κάνει χρήση της μεθόδου με το καρμπόν.

Η υπόθεση με τον 36χρονο αυτοκινητιστή εκδικάστηκε χθες στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, αλλά δεν εμφανίστηκε ο ίδιος, καθώς εκπροσωπήθηκε από δικηγόρο. Η κατηγορία ήταν απάτη εις βάρος δικαστηρίου κατ’ εξακολούθηση και για χρήση πλαστού εγγράφου κατ’ εξακολούθηση.

Το Τριμελές τον έκρινε ένοχο για απάτη σε δικαστήριο τετελεσμένη κατ’ εξακολούθηση και για χρήση πλαστού εγγράφου κατ’ εξακολούθηση, επιβάλλοντάς του συνολική ποινή φυλάκισης 15 μηνών με αναστολή, αλλά και χρηματική ποινή 500 ευρώ.