«Πλακώθηκαν» στον «αέρα» Βαρβιτσιώτης-Τζανακόπουλος για το μεταναστευτικό: «Άθλιε συκοφάντη»-«Να τη η ακροδεξία!» (vid)

«Πλακώθηκαν» στον «αέρα» Βαρβιτσιώτης-Τζανακόπουλος για το μεταναστευτικό: «Άθλιε συκοφάντη»-«Να τη η ακροδεξία!» (vid)
Χαμός επικράτησε στον «αέρα» τηλεοπτικής εκπομπής ανάμεσα στον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και τον Δημήτρη Τζανακόπουλο όπου ακούστηκαν βαριές εκφράσεις.

Έντονη αντιπαράθεση επικράτησε στον «αέρα» της εκπομπής «Χωρίς μακιγιάζ» στο Attica Tv, ανάμεσα στον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη από τη Νέα Δημοκρατία και τον Δημήτρη Τζανακόπουλο από τον ΣΥΡΙΖΑ, το βράδυ της Παρασκευής (17/6).

Παρά τις επίμονες όμως προσπάθειες των συντονιστών, Γιώργου Χουδαλάκη και Βούλας Κεχαγιά, οι δύο άντρες πολιτικοί ήρθαν σε μια σφοδρή αντιπαράθεση με φόντο το ναυάγιο στην Πύλο.

«Όχι, δεν υπάρχει περίπτωση να χαμηλώσουμε κανέναν τόνο! Κανέναν τόνο» ανέφερε μεταξύ άλλων, ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κάνοντας και σχετική κίνηση με το χέρι προς την δημοσιογράφο και παρουσιάστρια της εκπομπής.

«Κύριε Τζανακόπουλε, είσαστε ένας άθλιος συκοφάντης. Άθλιος συκοφάντης. Που αναφέρετε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης σε οποιαδήποτε καταδικαστική απόφαση» τόνισε, στη συνεχεία, ο κ. Βαρβιτσιώτης σε έντονο τόνο προς τον συνομιλητή του για να συνεχιστεί ένας άγριος διάλογος ανάμεσα στους δύο.

Δ.Τ.: Εγώ είμαι άθλιος συκοφάντης; Έχει καταδικαστεί η Ελλάδα επί υπουργίας του κ. Βαρβιτσιώτη που έχω απέναντι μου για το pushback του Φαρμακονησίου; Για τους 13 νεκρούς; Αυτά κάνετε και τώρα, αυτά κάνατε και τότε. Τα ίδια που κάνατε τότε, τα ίδια κάνετε και τώρα. Μυαλό δεν έχετε βάλει και παίρνετε ανθρώπινες ζωές και τις στέλνετε στον πάτο της θάλασσας.

M.B.: Εσείς κ. Τζανακόπουλε επιμένετε σε μια πολιτική ανοικτών συνόρων, υγρών τάφων, διευκόλυνσης των διακινητών τους οποίους και υπερασπίζεστε τόσα χρόνια.

Δ.Τ.: Κανέναν ανοικτό σύνορο! Εγώ υπερασπίζομαι τους διακινητές; Εγώ και ο ΣΥΡΙΖΑ υπερασπιζόμαστε το διεθνές δίκαιο, το οποίο εσείς παραβιάσατε ως υπουργός του κ. Σαμαρά. Παραβιάσατε το διεθνές δίκαιο με την βούλα του ευρωπαϊκού δικαστηρίου.

M.B.: Εσείς τους έχετε εγκλωβίσει όλους μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ. Μέσα στους κόλπους σας έχετε όλες τις ΜΚΟ και όλους αυτούς που σήμερα είναι κατηγορούμενοι για διευκόλυνση της λαθρομετανάστευσης, όλους αυτούς που πηγαίνουν σιδηροδέσμιοι σαν διακινητές. Αυτοί είναι.

Δ.Τ.: Να τη η ακροδεξιά! Τα pushbacks, η παραβίαση του διεθνούς δικαίου, οι νεκροί για τους οποίους ευθύνεται και προσωπικά ο κ. Βαρβιτσιώτης.

Οι παρουσιαστές προσπαθούσαν να επαναφέρουν τους δυο πολιτικούς στην τάξη προκειμένου να κατέβουν οι τόνοι αλλά τις περισσότερες φορές έμοιαζε άκαρπη η προσπάθεια τους. «Λοιπόν! Θα συνεχίσετε για πολύ να μας αγνοείτε; Θέλετε να φύγουμε;» αναρωτήθηκε, εν εξάλλω, η γνωστή δημοσιογράφος για να συνεχίσουν όμως οι κ. Βαρβιτσιώτης και κ. Τζανακόπουλος στους ίδιους τόνους την συνομιλία τους.

«Γιατί είσαι ψεύτης και πολιτικάντης; Ακροδεξιός και άθλιος και αχρείος; Γιατί:» αναρωτήθηκε μαινόμενος ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ για να υπογραμμίσει ο εκπρόσωπος της ΝΔ πως «με αυτές τις κουβέντες πραγματικά εύχομαι ο ελληνικός λαός να σας κατατάξει εκεί που πρέπει. Και πρέπει να σας κατατάξει γιατί αυτό το ύφος σας δείχνει το ήθος σας».