Θρίλερ με την εξαφάνιση 27χρονης Πολωνής στην Κω: Προσαγωγές ατόμων και ανησυχία για την ζωή της

Επιμέλεια: Newsroom
Θρίλερ με την εξαφάνιση 27χρονης Πολωνής στην Κω: Προσαγωγές ατόμων και ανησυχία για την ζωή της
Στελέχη της ασφάλειας του νησιού ψάχνουν «πόρτα- πόρτα» για πληροφορίες.

Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση της 27χρονης υπηκόου Πολωνίας, Αναστασίας Ρουμπίνσκα, βρίσκεται σε εξέλιξη από τις 12 Ιουνίου στην Κω.

Από το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, τα ίχνη της κοπέλας, που εργαζόταν σε ξενοδοχείο του νησιού έχουν χαθεί, ενώ το κινητό της εντοπίστηκε απενεργοποιημένο στην περιοχή Τιγκάκι.

Την δήλωση εξαφάνισής της, έκανε ο σύντροφος της, επίσης Πολωνικής υπηκοότητας, ο οποίος εξετάζεται και βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τις αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με το L&O, στο «μικροσκόπιο» των ερευνών, φέρεται να έχουν μπει δυο άνδρες με τους οποίους η κοπέλα συναντήθηκε το βράδυ της εξαφάνισής της, καθώς διατηρούσαν φιλικές σχέσεις.

Μάλιστα οι άνδρες προσήχθησαν προς εξέταση με τον ένα από τους δυο να παρατηρούν οι αστυνομικοί, πως έφερε εκδορές στο σώμα και τα χέρια, αλλά όπως ανέφερε, «είχε ατύχημα με το μηχανάκι».

Στελέχη της ασφάλειας του νησιού ψάχνουν «πόρτα- πόρτα» για πληροφορίες, ενώ συλλέγουν βιντεοληπτικό υλικό από τα σημεία που εμφανίστηκε σύμφωνα με τις καταθέσεις η 27χρονη πριν εξαφανιστεί.