Ελεονώρα Μελέτη: «Έκανα ύπνωση, είχα πεθάνει στις 27 Ιανουαρίου 1937» (vid)

Ελεονώρα Μελέτη: «Έκανα ύπνωση, είχα πεθάνει στις 27 Ιανουαρίου 1937» (vid)
«27 Ιανουαρίου; Να κάνουμε κάθε χρόνο το μνημόσυνο τότε», της απάντησε ο Κώστας Τσουρός, με την παρουσιάστρια και τους συνεργάτες της να ξεσπούν σε γέλια.

Στην μέθοδο της ύπνωσης αναφέρθηκαν στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα», με αφορμή την εξομολόγηση της Μπέσσυς Αργυράκη στην κάμερα του Breakfast@Star ότι έχει δοκιμάσει τη μέθοδο της αναδρομής, για να μάθει τι ήταν στην προηγούμενη ζωή της.

Τότε η παρουσιάστρια της εκπομπής, Ελεονώρα Μελέτη, αποκάλυψε πως έχει κάνει ύπνωση και έμαθε πότε είχε πεθάνει στην προηγούμενη ζωή της.

«Το γελάτε το γελάτε αλλά υπάρχουν οι τσαρλατάνοι, που λένε ότι κάνουν και καλά αναδρομή και βλέπουν τι ήσουν στην προηγούμενη ζωή, και υπάρχει και η ύπνωση, που είναι ψυχαναλυτική μέθοδος και μέσω της οποίας μπορείς να κάνεις και επούλωση τραύματος», ανέφερε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

«Εγώ έχω κάνει ύπνωση. Δεν πηγαίνεις εκεί για να μάθεις τι ήσουν στην προηγούμενη ζωή σου, επειδή έχεις περιέργεια. Πηγαίνεις για συγκεκριμένους λόγους, είναι προσωπικό δεδομένο», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.

«Το είχα κάνει σε ψυχαναλυτή, όχι στο Hashtag. Το είχα κάνει για προσωπικούς μου λόγους. Θα σας πω μόνο ότι είχα πεθάνει στις 27 Ιανουαρίου του 1937», κατέληξε η παρουσιάστρια.