Λαμία: Βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή παράσυρσης 5χρονου από μηχανάκι (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Λαμία: Βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή παράσυρσης 5χρονου από μηχανάκι (vid)
Τροχαίο ατύχημα με θύμα ένα παιδί μόλις 5 ετών σημειώθηκε στη Λαμία.

Το τροχαίο με θύμα τον 5χρονο, κατέγραψε κάμερα ασφαλείας στον οικισμό των Ρομά στο Παγκράτι Λαμίας, το μεσημέρι της Δευτέρας 12/06. Το διερχόμενο μηχανάκι στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, παρέσυρε και τραυμάτισε το παιδάκι, αφήνοντάς το πεσμένο στην άσφαλτο.

Μάλιστα, όπως φαίνεται στο βίντεο, ο οδηγός κλωτσάει τον 5χρονο, με τον ανήλικο να έχει σπάσει το αριστερό του πόδι και να φοράει γύψο. Ο ασυνείδητος οδηγός αναζηττείται από την αστυνομία.

Για το περιστατικό μίλησε στο τοπικό μέσο ο Πρόεδρος των Ρομά Βαλάντης Χαλιλόπουλος.

«Είναι άνθρωπος αυτός; Θέλουμε από την αστυνομία να τον βρει και να τον τιμωρήσει», λέει ο κ. Χαλιλόπουλος , ενώ την παραδειγματική του τιμωρία ζητεί και ο πατέρας του 5χρονου, Κωνσταντίνος Χριστόπουλος που το μετέφερε στο Νοσοκομείο.

«Το παιδί θα μπορούσε να είχε χτυπήσει στο κεφάλι και να μην μπορούσε να φωνάξει. Η πράξη του είναι εγκληματική. Ακόμη και αν πει ότι φοβήθηκε τους Ρομά και έφυγε, γιατί δεν πήγε αργότερα στην αστυνομία να το δηλώσει; Γιατί δεν πήρε ένα ασθενοφόρο και να πει ότι υπάρχει τραυματισμένο παιδί;», αναρωτιέται ο κ. Χριστόπουλος που είδε το παιδί του χτυπημένο στο οδόστρωμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το περιστατικό, το παιδάκι έσπασε το αριστερό του πόδι και όπως φαίνεται στη φωτογραφία που δημοσίευσε η ιστοσελίδα του τοποθετήθηκε γύψος στο Νοσοκομείο Λαμίας.