Πατέρας 13χρονης που παγίδευσε τον παιδόφιλο: «Έφαγε 2-3, αλλά στο τέλος τον έσωνα διότι είχε μαζευτεί κόσμος» (vid)

Πατέρας 13χρονης που παγίδευσε τον παιδόφιλο: «Έφαγε 2-3, αλλά στο τέλος τον έσωνα διότι είχε μαζευτεί κόσμος» (vid)
Ο πατέρας της 13χρονης στην οποία έστελνε χυδαία μηνύματα ένας 63χρονος αποκάλυψε ότι τον έσωσε από το λιντσάρισμα.

Στη σύλληψη ενός 63χρονου που έστελνε χυδαία μηνύματα σε 13χρονο κορίτσι προχώρησε η αστυνομία στην περιοχή της Ομόνοιας. Εκεί τον παγίδευσαν οι γονείς του κοριτσιού.

Μετά από προφορική εντολή του εισαγγελέα, ο 63χρονος αφέθηκε ελεύθερος ενώ στην ΕΛ.ΑΣ δεν αποκάλυψε ποτέ τη διεύθυνση κατοικίας του, παρά μόνο ότι μένει στην περιοχή του Κολωνού.

Ο πατέρας της 13χρονης μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega», περιέγραψε τα γεγονότα. «Είναι ο άνθρωπος που είδαμε το βίντεο χθες και η αλήθεια είναι ότι του έριξε και κανά δυο», είπε η Ανθή Βούλγαρη.

«Στο τέλος τον έσωνα βέβαια γιατί είχε μαζευτεί κόσμος για να τον λιντσάρει. Είμαι λίγο μεγαλόσωμος και όταν είδαν να κρατάω έναν 63χρονο κάτω, με ρώτησε ο κόσμος τι είχε συμβεί», είπε ο πατέρας του κοριτσιού.

«Είχε στείλει μήνυμα σε άλλο κοριτσάκι, σε μία φίλη της κόρης μου και μετά στην κόρη μου. Δεν ξέρουμε πού βρήκε τον αριθμό των κινητών των κοριτσιών. Τα κορίτσια στην αρχή νόμιζαν ότι είναι από κάποιο συμμαθητή και τους κάνουν πλάκα.

Αρχικά η κόρη μου μίλησε στην μαμά της και μετά όταν πήγα σπίτι με κοιτάει στα μάτια το κορίτσι μου κι δακρύζει. Ντρεπόταν να μου δείξει το κινητό, είναι ένα πράγμα που στα 14 της δεν το έχει ξαναδεί», είπε.

Στην συνέχεια η μητέρα του κοριτσιού υποδύθηκε την ανήλικη και συνέχισε την επικοινωνία με τον παιδόφιλο. Ο πατέρας της ανήλικης ανέφερε ότι ο δράστης ήξερε ότι επικοινωνούσε και έστελνε τα μηνύματα με το χυδαίο περιεχόμενο σε παιδιά.

Ερωτώμενος ο πατέρας της ανήλικης το ραντεβού πώς κανονίστηκε απάντησε: «Το ραντεβού το έκλεισε η γυναίκα μου με το παιδί, που είχαν συμβουλευτεί πιο πριν την αστυνομία για αυτό. Εγώ βρέθηκα στο σημείο λίγο πιο πριν. Όταν τον έπιασα είπε αυτό που λένε όλοι, ότι δεν ήξερε ότι είναι ανήλικη».

Σχετικά με την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος ο 63χρονος σχολίασε ο πατέρας της ανήλικης: «Αυτό είναι κάτι που πρέπει να διορθωθεί. Να αφήσουν την αστυνομία σε τέτοιες περιπτώσεις να ψάξει ποιος είναι ο καθένας».