Στέλεχος του ΣΚΑΪ κατέθεσε στο Ανθρωποκτονιών για το τζιπ των θυμάτων της διπλής εκτέλεσης στον Κορυδαλλό

Επιμέλεια: Newsroom
Στέλεχος του ΣΚΑΪ κατέθεσε στο Ανθρωποκτονιών για το τζιπ των θυμάτων της διπλής εκτέλεσης στον Κορυδαλλό
Στέλεχος του ΣΚΑΪ έδωσε κατάθεση για την υπόθεση της διπλής εκτέλεσης στον Κορυδαλλό.

Το κατώφλι του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, στον 11ο όροφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, πέρασε το πρωί της Δευτέρας (12/6) στέλεχος του ΣΚΑΪ, προκειμένου να δοθούν κάποιες εξηγήσεις για το πώς βρέθηκε το θωρακισμένο όχημα που ανήκει στον τηλεοπτικό σταθμό στην κατοχή του 38χρονου και του κουνιάδου του που δολοφονήθηκαν σε πυλωτή πολυκατοικίας στον Κορυδαλλό, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Όπως σημειώνουν πηγές της ΕΛ.ΑΣ. «η έρευνα για το πώς βρέθηκε το θωρακισμένο όχημα στην κατοχή του 38χρονου δεν αναμένεται να ρίξει περισσότερο φως στην ουσία της υπόθεσης, ωστόσο, είναι μία διαδικασία που πρέπει να γίνει και θα γίνει».

Συγκεκριμένα, πληροφορίες του iEidiseis αναφέρουν ότι στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών βρέθηκε νομικός σύμβουλος του τηλεοπτικού σταθμού, ο οποίος έδωσε εξηγήσεις για τη διαδρομή του οχήματος. Οι ίδιες πηγές με γνώση της υπόθεσης προσθέτουν ότι «οι εξηγήσεις ήταν ικανοποιητικές και διαφωτιστικές», χωρίς όμως να δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες.

Την ίδια στιγμή απροσδιόριστος παραμένει ο αριθμός των σφαιρών που έπληξαν τον 38χρονο οδηγό του θωρακισμένου τζιπ στην πυλωτή της πολυκατοικίας όπου διέμενε στην περιοχή του Κορυδαλλού.

Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι έφερε μεγάλα τραύματα στα χέρια, στα πόδια, στο κεφάλι, όπως στην κοιλιακή και στη θωρακική χώρα. Οι αστυνομικοί, πάντως, εκτιμούν ότι οι δολοφόνοι έριξαν περισσότερες από 20 σφαίρες στο κορμί του 38χρονου.

Ο 31χρονος κουνιάδος του, ο οποίος επίσης δολοφονήθηκε, έφερε τραύματα στα πόδια, ενώ μία από τις σφαίρες έπληξε την κεντρική αρτηρία με αποτέλεσμα να καταλήξει από ακατάσχετη αιμορραγία.

Στο φως ήρθε βίντεο που δείχνει το μαύρο τζιπ να κατευθύνεται προς τον τόπο εκτέλεσης των δύο ανδρών.