Έξι νησιά για εργένηδες που συνδυάζουν φλερτ και χαλάρωση (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Έξι νησιά για εργένηδες που συνδυάζουν φλερτ και χαλάρωση (vid)
Τα μέρη για να περάσει κάποιος καλά είναι πολλά. Σε κάποια από αυτά, ίσως το φλερτ να «κυριαρχεί» περισσότερο.

Μπορεί ο καιρός, λόγω των βροχοπτώσεων, να μην θυμίζει ακόμα καλοκαίρι, ωστόσο ο Ιούνιος είναι εδώ και με την ελπίδα ότι σύντομα θα σταματήσει να βρέχει, οι περισσότεροι κανονίζουν ήδη τις άδειες για τις διακοπές τους.

Οι εγχώριες επιλογές (αν κάποιος επιλέξει την Ελλάδα), είναι πολλές.

Από τους πλέον γνωστούς προορισμούς, όπως Πάρος και Μύκονος, μέχρι και μικρά νησάκια, που μπορεί αρχικά να μην... «γεμίζουν» το μάτι όμως τελικά πρόκειται για «διαμαντάκια».

Ωστόσο, για όσους δεν έχουν ταίρι αυτή την περίοδο και επιλέξουν να κάνουν διακοπές με τους φίλους τους, υπάρχουν κάποια μέρη στα οποία μάλλον περνούν καλύτερα οι εργένηδες, αφού συνδυάζουν φλερτ, χαλάρωση, ξεκούραση και διασκέδαση.

Κάποια από αυτά τα μέρη είναι:

Ικαρία

Η Ικαρία είναι ένα νησί που συνδυάζει πολλά και το επισκέπτονται κυρίως παρέες. Εκτός από τις πολύ ωραίες παραλίες και το καλό φαγητό, είναι ξακουστή και για τα πανηγύρια της.

Έτσι, με την ζέστη στα ύψη και όλες τις παρέες να γίνονται ένα χορεύοντας, δεν είναι δύσκολο να γίνουν γνωριμίες, αφού οι περισσότεροι είναι single. Μάλιστα, έχει πλέον «φανατικούς» επισκέπτες αφού πραγματικά συνδυάζει χαλάρωση και φλερτ.

Κουφονήσια

Στα Κουφονήσια οι παραλίες είναι μαγικές, πεντακάθαρες και καταγάλανες. Η διασκέδαση είναι λίγο διαφορετική αφού τα ρακάδικα και τα μπαράκια για «χαλαρό» ποτό κυριαρχούν, ενώ αρκετοί είναι εκείνοι που κάνουν κάμπινγκ και διασκεδάζουν στην παραλία, με τις παρέες να ενώνονται και σ' αυτή την περίπτωση και οι γνωριμίες να διαδέχονται η μια την άλλη. Μάλιστα, στα ρακάδικα είναι πολλά και τα κεράσματα από τις διπλανές παρέες.

Σίφνος

Ένα επίσης πανέμορφο νησί, όπου -κατά πολλούς που το έχουν επισκεφθεί- είναι πολλές οι γνωριμίες για τις single παρέες. Καλό φαγητό, ωραίες παραλίες και έντονη διασκέδαση στην χώρα του νησιού συνθέτουν ένα τέλειο σκηνικό για να πάει κάποιος χωρίς ταίρι.

Πάρος

Πρόκειται για ένα από τα δημοφιλή νησιά, το οποίο επισκέπτονται αρκετά ζευγάρια. Ωστόσο, για τις παρέες των εργένηδων είναι ακόμα καλύτερα τα πράγματα, αφού η διασκέδαση είναι ατελείωτη από το πρωί μέχρι το βράδυ, στις παραλίες αλλά και στα γνωστά μαγαζιά του νησιού, όπου κυριολεκτικά όλοι γίνονται μια παρέα και σίγουρα θα γνωριστούν μεταξύ τους. Μπορεί κάποιος να θεωρεί ότι το συγκεκριμένο νησί δεν είναι και ιδανικό για χαλάρωση, ωστόσο υπάρχουν μέρη πιο «ήσυχα» για μπάνιο και καλό φαγητό.

Σκιάθος

Πρόκειται για ένα πανέμορφο νησί, με καταγάλανες παραλίες, καλό φαγητό και πολύ φλερτ. Όποιος έχει επισκεφθεί το συγκεκριμένο νησί έχει να διηγηθεί αρκετές ιστορίες, με την παραδοχή ότι γνώρισε αρκετό κόσμο και φλέρταρε πολύ.

Κρήτη

Η Κρήτη είναι ένα διαφορετικό νησί από τα παραπάνω. Συνδυάζει τα πάντα αφού είναι τόσο μεγάλη και ιδανικό μέρος να επισκεφτεί τόσο μια οικογένεια όσο και μια παρέα single αντρών ή γυναικών.

Στο νησί αυτό υπάρχουν άπειρες όμορφες παραλίες, το φαγητό είναι μπόλικο και καλό και μπορεί κανείς να χαλαρώσει πολύ αλλά και να διασκεδάσει εξίσου. Ιδανικό μέρος για γνωριμίες είναι κυρίως τα Χανιά. Η διασκέδαση κρατάει μέχρι πρωίας στην πόλη των Χανίων και κατά την διάρκεια της ημέρας στα beach bar, ενώ έχει και αρκετές παραλίες που προσφέρονται για χαλάρωση.

Βέβαια η χαλάρωση και το φλερτ μπορούν να υπάρξουν παντού, σε κάθε μέρος -εγχώριο και μη- και σε κάθε εποχή. Αλλά το καλοκαίρι όλα είναι πιο χαλαρά, η Ελλάδα είναι μια χώρα με πανέμορφα μέρη για διακοπές είτε κάποιος επιθυμεί απόλυτη ηρεμία και χαλάρωση, είτε το εντελώς αντίθετο.